Ako još niste pronašli svoj savršeni par sandala ili natikača za ovo ljeto, možda baš među sjajnim modelima koje smo izdvojili iz trgovina pronađete pravi za sebe, onaj u kojem ćete željeti provesti čitavo ljeto, ali i narednih nekoliko ljeta.

I najveće ljubiteljice visokih potpetica u svojem ormariću s cipelama imaju barem jedan par sandala s ravnim đonom. Jer kada temperature dosegnu +35 praktičnost i udobnost na prvom su mjestu i tada svi posežemo za ravnim sandalama i natikačama.

U trgovinama se može pronaći zaista bogat izbor lijepih i udobnih sandala koji neće "iznevjeriti" ničiji ukus i stil. Za ovu priliku zanimali su nas modeli na ravni ili malo deblji đon, ali ništa (pre)visoko. U takvoj ljetnoj obući moći ćete provesti cijeli dan bez bolnih nogu te ih bez problema kombinirati uz vaše omiljene komade odjeće za ljeto.

Zato svakako kliknite na fotogaleriju na početku teksta u kojoj vas čeka čak 15 modela ravnih sandala i natikača koji su ovih dana vrlo traženi, a voljet će ih i najveće ljubiteljice štikli.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju