Ako još niste pronašli svoj savršeni par sandala ili natikača za ovo ljeto, možda baš među sjajnim modelima koje smo izdvojili iz trgovina pronađete pravi za sebe, onaj u kojem ćete željeti provesti čitavo ljeto, ali i narednih nekoliko ljeta.

Galerija Ravne sandale i natikače koje će voljeti i ljubiteljice visokih potpetica - 4 Ravne sandale i natikače koje će voljeti i ljubiteljice visokih potpetica - 1 Ravne sandale i natikače koje će voljeti i ljubiteljice visokih potpetica - 8 +12 H&M, 375 kn

I najveće ljubiteljice visokih potpetica u svojem ormariću s cipelama imaju barem jedan par sandala s ravnim đonom. Jer kada temperature dosegnu +35 praktičnost i udobnost na prvom su mjestu i tada svi posežemo za ravnim sandalama i natikačama.

Guess, 563 kn Guess, 563 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Ravne sandale i natikače koje će voljeti i ljubiteljice visokih potpetica - 12 H&M, 375 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

U trgovinama se može pronaći zaista bogat izbor lijepih i udobnih sandala koji neće "iznevjeriti" ničiji ukus i stil. Za ovu priliku zanimali su nas modeli na ravni ili malo deblji đon, ali ništa (pre)visoko. U takvoj ljetnoj obući moći ćete provesti cijeli dan bez bolnih nogu te ih bez problema kombinirati uz vaše omiljene komade odjeće za ljeto.

Već od 94 kune: 15 maksi haljina na sniženju koje dobro stoje ženama od XS do XL veličine Maksi haljine su kraljice udobnosti Reserved, snižena  s 399,90 na 299,90 kn H&M, snižena s 39,99 na 17,99 eura (134,90 kn) +12 Pull&Bear, snižena s 229,90 na 149,90 kn

Zato svakako kliknite na fotogaleriju na početku teksta u kojoj vas čeka čak 15 modela ravnih sandala i natikača koji su ovih dana vrlo traženi, a voljet će ih i najveće ljubiteljice štikli.

Ravne sandale i natikače koje će voljeti i ljubiteljice visokih potpetica - 8 Rodea, 1259 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Ravne sandale i natikače koje će voljeti i ljubiteljice visokih potpetica - 13 Replay, 472 kn (Foto: PR)

Ravne sandale i natikače koje će voljeti i ljubiteljice visokih potpetica - 1 C&A, 98 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju