Uz traper-suknje koje se ove sezone vraćaju na široka vrata i jedan su od najpopularnijih odjevnih komada u street style kombinacijama, ovoga proljeća u trendu su i štikle od trapera. Obožavani traper toliko je svestrani materijal da ga se može koristiti na raznim modnim komadima i u raznim varijantama, a traper-cipele na visoku potpeticu izgledaju baš atraktivno.

Galerija Štikle od trapera iz Zare Bershka, 22,99 eura Stradivarius, 29,99 eura +5 Zara, 35,95 eura

Štikle od trapera možda nisu prvi izbor u prilikama kada želimo izgledati posebno profinjeno, kao ni u svečanim prigodama, ali za neke manje formalne situacije itekako su primjerene. U trgovinama se mogu pronaći modeli u svjetlijim i tamnijim plavim nijansama trapera, a i klasične salonke u traperu izgledat će drugačije i šik.

Zara, 35,95 eura Zara, 35,95 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Traper na traper uvijek je dobar spoj pa su tako traper-štikle uz traperice nepogrešiva klasika, a nećete pretjerati ni ako dodate traper-jaknu. Naravno, i suknje od trapera, velike modne povratnice, jako vole traper-štikle pa će i ta kombinacija biti pun pogodak.

15 modela košulja koje će ovo proljeće preplaviti i hrvatske ulice Prugasti uzorak nikad ne izlazi iz mode Stradivarius, 19,99 eura s.Oliver, 49,99 eura +12 H&M, 19,99 eura

Od 15 eura: 15 modela haljina za krstitke, vjenčanja i druge posebne prilike S malom crnom haljinom teško se može pogriješiti H&M haljina, 30,99 eura C&A haljina, 79,99 eura +12 Boohoo haljina, 17 eura

Uz šest modela cipela na tanku potpeticu, pronašli smo i jedne natikače na putu petu od trapera, a što smo izdvojili iz trgovina pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Shein, 20,75 eura Shein, 20,75 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju