Walkmaxx je brend koji je ovog proljeća sve popularniji među modnim insajderima.

Galerija PR PR PR +4 PR Potvrđuje to sve veći broj poznatih osoba koje su u svoje modne kombinacije – svakodnevne i one za svečanije prilike – uvrstile Walkmaxx platnene tenisice.

Ovaj, najnoviji model Walkmaxx obuće već nosi jedna od vodećih domaćih bloggerica i influencerica, Ella Dvornik, a Walkmaxx platnene tenisice neizostavan su odjevni komad i voditeljice Ane Miščević te operne pjevačice Sandre Bagarić. Jedan model obuće tako se pokazao idealnim za razne stilove i modne kombinacije, budući da ga svaka od spomenutih Walkmaxx modernih princeza nosi na sebi svojstven način i u skladu sa svojom osobnošću. Ella svoje Walkmaxxice nosi uz odvažne kombinacije, Sandra je pobornica klasike, dok Ana preferira mladenački, vedri stil odijevanja.
 

PR PR

Riječ je o brendu koji, uz moderan dizajn, veliku pozornost posvećuje udobnosti i kvaliteti izrade, pa je logičan korak bila i Walkmaxx suradnja s dizajnerskim dvojcem Elfs. Nakon uspješne prošlogodišnje Walkmaxx kampanje za koju su Elfsi dizajnirali majice, uslijedila je još jedna suradnja – ovaj put povodom predstavljanja nove, proljetne Elfs kolekcije održane u Botaničkom vrtu.

Walkmaxx je tom prilikom, kroz zanimljiv koncept „Walkmaxx traži modnu princezu“, predstavio cijelu kolekciju platnenih tenisica, a svi posjetitelji Elfs modne revije mogli su sjesti u kraljevsku stolicu, isprobati ponuđenu tenisicu, iz prve ruke saznati kakav je osjećaj postati Walkmaxx modna princeza i napraviti prve korake u Walkmaxx obući. Naravno, ukoliko je „tenisica odgovarala“ modne princeze, ali i prinčevi, svoju su par dobili i ponijeli sa sobom.

Tako su modne princeze na jedan dan postale i fitness trenerica Monika Imerović i poduzetnica Snježana Mehun ali i brojni drugi gosti Elfs modne revije.

PR PR


Walkmaxx platnene tenisice dostupne su u bijeloj, zlatnoj, žutoj, crvenoj, plavoj, zelenoj i sivoj boji.
Sve o novom hit modelu obuće saznajte na www.walkmaxx.hr, Facebook stranici WalkmaxxHrvatska i Instagram profilu Walkmaxx.hr i postanite i vi modna princeza nove generacije!
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju