Ove sezone modna kuća Lukabu budućim mladenkama predstavlja sanjivu kolekciju čiji volumeni dosižu nove razmjere te stvaraju nove standarde kreativnosti, glamura i onoga što moderna romantičarka želi biti.

Modeli vjenčanica osmišljeni su da prate krivulje ženskog tijela, a vješto raspoređeni uzorci tila plutaju na kreaciji elegantno naglašavajući figuru mladenke. Mladenka ostavlja anđeoski, gotovo bestežinski dojam, uobličena detaljima prozračnog tila.

Donji dijelovi vjenčanice izrađeni su od lepršavih tkanina koje odaju dojam neprestanog kretanja, ritmičnosti i pokreta. Vjenčanica na taj način svojim kretnjama skladno naglašava pokrete mladenke i čini ju laganom, okretnom i šarmantnom.

Sposobnost dizajnerice Marine Jerant da svoje apstraktne izvore nadahnuća pretvori u avangardne, a nosive komade čini ju istinskom umjetnicom. Pitali smo ju što ju je nadahnulo za ovu romantičnu, a iskrenu kolekciju.

Moja je kolekcija nadahnuta dubokim 'rolanjem' same sebe, a pročišćujući um, došla sam i do ovog 'novog minimalizma' koji je postao središnji dio nove kolekcije. U svom procesu čišćenja i promišljanja polazim od čistog komada prozračne i nježne tkanine te ju ispreplećem s harmonijom čistih i jednostavnih detalja, delikatnom čipkom i ručno perlanim detaljima u dizajnu čiji završni dodir i pogled gotovo ima opipljivu strukturu oblaka.

Volim avangardne i umjetničke detalje povezivati s čistim, minimalističkim krojevima i na taj način stvarati kreacije koje uspješno spajaju tradicionalno i suvremeno, glamurozno na moj način, kaže vlasnica brenda Lukabu.

Kolekcija se može isprobati u Zagrebu i Osijeku uz obaveznu rezervaciju ili poslati mjere i naručiti svoju online vjenčanicu putem webshopa na www.lukabu.com.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju