Modne ilustracije Nataše Šalošvili, ruske arhitektice zaljubljene u modu, osnova su novog kreativno-vizualnog koncepta shopping centra Arena Centar.

Novi vizualni identitet, idealne destinacije za shopping i zabavu, potpisuje reklamna agencija Imago iz Zagreba, a može ga se vidjeti u novoj kampanji na ulicama naše metropole.
Ekspresivne i autentične, rađene s puno ljubavi za detalje, Natašine ilustracije otkrivaju kako zaljubljenost u modu i modni izričaj tako i užitak crtanja. Crteži ljudi kao i statement komada oživljavaju zadanost oglasne površine i obavezne marketinške okvire.
Sanja Vladović, direktorica marketinga Arena Centra, vrlo je zadovoljna novom suradnjom i tim je povodom rekla: „„Rezultat suradnje s Imagom i Natašom Šalošvili je „drugačija“ kampanja, kampanja koja je napravila odmak od trenutnih rješenja na domaćem tržištu. Koncepti su testirani na našim ciljanim skupinama i povratne informacije su odlične, što nas posebno veseli“.

Agencija Imago je već drugu godinu za redom proglašena Agencijom godine na festivalu kreativnog oglašavanja, a vlasnik je i nagrade Effie Grand Prix za najučinkovitiju marketinšku kampanju u prošloj godini, pa je suradnja s vodećim shopping centrom u zemlji logičan izbor.

Pozivamo sve čitateljice portala Zadovoljna da ukoliko žele sudjelovati u istraživanju o novim oglasima Arena Centra, ispune upitnik na linku: https://www.surveymonkey.com/s/JY2BWGL.

Imaju mogućnost osvajanja 1000 kuna na Poklon kartici Arena Centra. Upitnik se može ispuniti do 8.3.2015.godine.

Imena sretnih dobitnika biti će objavljena na službenoj stranici Arena Centra.