Bliži nam se vrijeme Božića, vrijeme kada volimo darivati i dobivati poklone.

 

Galerija PR PR PR +3 PR  Što god odlučili pokloniti dragim ljudima zasigurno će ih razveseliti, no sigurni smo s kojim poklonom za ljepši spol ne možete pogriješiti.

Jedan od modnih detalja za koji svaka žena voli izdvojiti novac i čini ju zadovoljnom sigurno je torba. Mi vam donosimo modele torbi koji će vas osvojiti na prvi pogled. Iz are nam i ovog puta dolazi bezbroj prekrasnih modela, različitih veličina i boja koji su savršen modni detalj za popodnevne i večernje izlaske.

PR PR

Simpatični ruksaci koje sve češće viđamo na ulicama u klasičnoj crnoj boji modni su detalj za svaku prigodu. Za ljubiteljice velikih torbi u arinoj kolekciji možete pronaći metalik srebrne i crne kožne torbe s decentnim modnim detaljima. Za ljubiteljice malih torbi i večernje izlaske pronađite uvijek dobrodošlu malu crnu torbicu u kombinaciji s metalom, kao i hit boju ove sezone, bordo. Srebrna lakirana pismo torbica pravi je odabir za dugoočekivanu proslavu novogodišnje noći.

Darujte sebe i voljene i upotpunite Božićni look neodoljivim torbama iz are.

PR PR

Sve modele ara Shoes torbica, uz 20% popusta, možete pronaći na 11 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju