Kada biste, primjerice, morali izdvojiti legendarna oskarovska modna izdanja, na tom popisu sigurno bi se našla i Angelina Jolie u crnoj haljini modne kuće Versace. Bila bi to jedna sasvim klasična oskarovska toaleta da je nije krasio visoki prorez.

Galerija Angelina Jolie u haljini modne kuće Versace na Oscarima 2012. Blake Lively u haljini modne kuće Versace Blake Lively i Ryan Reynolds +3 Blake Lively u haljini modne kuće Versace

Angelina je nakon dodjele 2012. godine postala kraljica internetskih memea zahvaljujući svom poziranju na crvenom tepihu, a njezinu nogu tih dana niste mogli izbjeći.

Angelina Jolie u haljini modne kuće Versace na Oscarima 2012. Angelina Jolie u haljini modne kuće Versace na Oscarima 2012. (Foto: AFP)

Izgleda da je Blake Lively pokušala postići sličan efekt na premijeri znanstveno-fantastičnog filma "The Adam Project" u kojem jednu od glavnih uloga ima njezin suprug Ryan Reynolds. Blake je na premijeru također došla u haljini modne kuće Versace s visokim prorezom, ali njezin model uporno je otkazivao poslušnost.

Blake Lively u haljini modne kuće Versace Blake Lively u haljini modne kuće Versace (Foto: Profimedia)

Borba s haljinom započela je odmah po dolasku u njujorški centar Lincoln, a nastavila se i prilikom poziranja pred fotografima.

Blake Lively i Ryan Reynolds Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: AFP)

Za razliku od Angeline, odabrala je poprilično lepršavu i slojevitu haljinu u kojoj je prorez teško držati na mjestu pa ju je svako malo morala popravljati.

Blake Lively u haljini modne kuće Versace Blake Lively u haljini modne kuće Versace (Foto: Profimedia)

Sve je kulminiralo malim modnim neugodnjakom jer je 34-godišnja glumica popravljajući haljinu u jednom trenutku otkrila i donje rublje.

Borba s haljinom na kraju je rezultirala modnim gafom Borba s haljinom na kraju je rezultirala modnim gafom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju