Kada biste, primjerice, morali izdvojiti legendarna oskarovska modna izdanja, na tom popisu sigurno bi se našla i Angelina Jolie u crnoj haljini modne kuće Versace. Bila bi to jedna sasvim klasična oskarovska toaleta da je nije krasio visoki prorez.

Angelina je nakon dodjele 2012. godine postala kraljica internetskih memea zahvaljujući svom poziranju na crvenom tepihu, a njezinu nogu tih dana niste mogli izbjeći.

Izgleda da je Blake Lively pokušala postići sličan efekt na premijeri znanstveno-fantastičnog filma "The Adam Project" u kojem jednu od glavnih uloga ima njezin suprug Ryan Reynolds. Blake je na premijeru također došla u haljini modne kuće Versace s visokim prorezom, ali njezin model uporno je otkazivao poslušnost.

Borba s haljinom započela je odmah po dolasku u njujorški centar Lincoln, a nastavila se i prilikom poziranja pred fotografima.

Za razliku od Angeline, odabrala je poprilično lepršavu i slojevitu haljinu u kojoj je prorez teško držati na mjestu pa ju je svako malo morala popravljati.

Sve je kulminiralo malim modnim neugodnjakom jer je 34-godišnja glumica popravljajući haljinu u jednom trenutku otkrila i donje rublje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju