Modne nezgode nisu nepoznanica na crvenom tepihu, a dogodila se i mladoj glumici Raffey Cassidy na Filmskom festivalu u Veneciji. Zbog nevolja s cipelama koje su se saplele o njenu raskošnu haljinu u pomoć joj je priskočila i oskarovka Natalie Portman.

Galerija Problemi s cipelama glumice Raffey Cassidy na crvenom tepihu 75. Mostre - 1 Problemi s cipelama glumice Raffey Cassidy na crvenom tepihu 75. Mostre - 2 Problemi s cipelama glumice Raffey Cassidy na crvenom tepihu 75. Mostre - 4 +1 Problemi s cipelama glumice Raffey Cassidy na crvenom tepihu 75. Mostre

Raffey Cassidy i Natalie Portman
zajedno glume u glazbenoj drami "Vox Lux" koja je svečanu projekciju imala na 75. Filmskom festivalu u Veneciji. Hodajući crvenim tepihom 16-godišnjoj Raffey dogodila se nezgoda te se saplela o svoju voluminoznu haljinu što joj je onemogućilo kretanje.

Modne nezgode nisu nepoznanica na crvenom tepihu, a dogodila se i mladoj glumici Raffey Cassidy na Filmskom festivalu u Veneciji

U pomoć su joj priskočili redatelj filma Brady Corbet te kolegice Natalie Portman i Stacy Martin koji se nisu libili spustiti na pod i pomoći mladoj kolegici s haljinom i cipelama.

Problemi s cipelama glumice Raffey Cassidy na crvenom tepihu 75. Mostre - 5 Natalie Portman, Brady Corbet, Stacy Martin i Raffey Cassidy (Foto: Getty Images)

Mlade godine i neiskustvo s crvenim tepihom vjerojatno su imali veze s modnom nezgodom Raffey Cassidy jer za hodanje u ovakvoj raskošnoj toaleti treba i vježbe i iskustva.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju