Nova kolekcija Victorije Beckham na njujorškom Tjednu mode postigla je velik uspjeh, a dizajnerice dobiva velike pohvale i za svoju novootvorenu trgovinu u Londonu. Uz to, bivša Spice-ica redovito se nalazi na ljestvici najbolje odjevenih slavnih dama. No čak i ova modna ikona katkad zna pogriješiti u izboru odjeće i obuće


Victoria Beckham
odijeva se besprijekorno bez obzira na priliku. Slavna dizajnerica rado poseže za trendi materijalima i krojevima koji se pripijaju uz njeno tijelo, kao i visokim potpeticama koje produljuju njenu vitku figuru.

Cipele s vrtoglavim potpeticama koje skraćuju figuru svojevrsni su modni oksimoron

Za šetnju New Yorkom nakon revije u sklopu njujorškog Tjedna mode odlučila se za nju pomalo neobičan izbor – vunenu vestu u boji devine kože kombinirala je uz crnu suknju-hlače do sredine lista koja je prepolovila njenu figuru.

Željene centimetre željela je nadoknaditi cipelama s vrtoglavim potpeticama, odnosno takozvanim 'neboderkama', no odabrala je konzervativni par cipela na vezanje u crnoj boji koji je vizualno skratio njene noge i poslao sasvim suprotnu ideju.

Neboderke koje skraćuju figuru svojevrsni su modni oksimoron odnosno kombinacija koja se međusobno poništava, no Victoria Beckham je unatoč tome samouvjereno koračala ulicama New Yorka.