Nova kolekcija Victorije Beckham na njujorškom Tjednu mode postigla je velik uspjeh, a dizajnerice dobiva velike pohvale i za svoju novootvorenu trgovinu u Londonu. Uz to, bivša Spice-ica redovito se nalazi na ljestvici najbolje odjevenih slavnih dama. No čak i ova modna ikona katkad zna pogriješiti u izboru odjeće i obuće


Victoria Beckham
odijeva se besprijekorno bez obzira na priliku. Slavna dizajnerica rado poseže za trendi materijalima i krojevima koji se pripijaju uz njeno tijelo, kao i visokim potpeticama koje produljuju njenu vitku figuru.

Cipele s vrtoglavim potpeticama koje skraćuju figuru svojevrsni su modni oksimoron

Za šetnju New Yorkom nakon revije u sklopu njujorškog Tjedna mode odlučila se za nju pomalo neobičan izbor – vunenu vestu u boji devine kože kombinirala je uz crnu suknju-hlače do sredine lista koja je prepolovila njenu figuru.

Željene centimetre željela je nadoknaditi cipelama s vrtoglavim potpeticama, odnosno takozvanim 'neboderkama', no odabrala je konzervativni par cipela na vezanje u crnoj boji koji je vizualno skratio njene noge i poslao sasvim suprotnu ideju.

Neboderke koje skraćuju figuru svojevrsni su modni oksimoron odnosno kombinacija koja se međusobno poništava, no Victoria Beckham je unatoč tome samouvjereno koračala ulicama New Yorka.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju