Tajice su postale obavezni komad kako za toplo, tako i za hladno doba godine. No, osim što su udobne i slažu se s različitim komadima odjeće, ovaj komad ima i svojih mana, a najveća je ona koja se odnosi na boju. Donosimo 3 boje tajica koje nikako ne bismo trebali nositi

Tajice
Crne tajice imaju prolazi - samo ako nisu prozirne Foto: Profimedia

1. Bijele tajice

Bijele tajice prije svega su magnet za mrlje i prljavštinu. Za razliku od njezine suparničke crne boje koja vizualno sužava, bijela boja ima potpuno suprotan efekt te će vašim nogama "dodati" pokoji centimetar.

Ako volite sivu u svijetlijoj nijansi, pronađite isprane tajice koje imitiraju traper ili neke s laganim uzorkom.

Isto tako, ova boja ocrtava i najmanji detalj na vašem tijelu te ističe nepravilnosti, a kada se rastegne materijal često postaje proziran što nikako ne laska vašem stajlingu. Volite li bijelu boju, potražite tajice ukrašene uzorkom ili naglašenom teksturom.

2. Svijetlo sive tajice
I dok se razne nijanse tamnih tonova mogu uklopiti u svaki stajling, svijetlo sive tajice nimalo ne laskaju vašoj figuri. Ovaj materijal vrlo brzo se prilagođava obliku vašeg tijela i također postaje priziran te naborima naglašava intimne tijela koje ne želite staviti u prvi plan.

To se posebno odnosi na dijelove kod prepona te na stražnjici. Isto tako, na svjetlo sivoj podlozi koja je osjetljiva na prljavštinu mokre mrlje postaju vrlo tamne, što nikako ne izgleda lijepo ako se uznojite ili pak sjednete na mokru klupu ili stolicu.

Bijele tajice prije svega su magnet za mrlje i prljavštinu.

Ako volite sivu u svijetlijoj nijansi, pronađite isprane tajice koje imitiraju traper ili neke s laganim uzorkom.

3. Tajice boje kože

Ako ste pomislili da tajice koje imitiraju prirodnu boju kože mogu izgledati zanimljivo i efektno, varate se. Naime, osim što ćete izgledati kao da ste zaboravili odjenuti hlače, ova boja nimalo ne laska figuri.

Također ne nalikuje vašoj prirodnoj boji i teksturi kože te zbog toga efekt koji stvara nikada ne izgleda lijepo i prirodno. Jedini prolaz boja kože ima ako je ukrašena zanimljivim, šarenim uzorcima.