Trikova s odjećom nikada dosta, pogotovo u situacijama kada bespomoćno stojimo pred 'praznim' ormarom i kada nam se čini da ništa nemamo za obući. Kako bi budžet ostao netaknut, a kako bismo ipak imali novi styling donosimo vam zanimljiv tutorial koji će vas inspirirati i pokazati kako od 6 različitih majica možete lako i brzo napraviti 6 hit suknji

Iako ponekad s lakoćom kombiniramo odjeću i čini nam se kako znalački, poput kakvih modnih ikona,znamo spariti super komade, svima nam se sigurno dogodila situacija u kojoj nam se činilo kako nemamo ništa za obući.

Kada vam se čini da nemate što obući trik s majicom koju lako možete 'pretvoriti' u suknju mogao bi spasiti ovu modnu situaciju

Odlični trikovi s odjećom koji će 'obične' majice pretvoriti u multifunkcionalne komade i u trenu ih transformirati u suknje mogli bi biti savršeni modni SOS koji će vas izvući iz ovakve neprilike.

Donosimo vam video u kojem je slikovito prikazano kako 6 različitih majica možete odjenuti i vezati u suknju.

Bez igle i konca: Napravite 4 haljine od jedne muške košulje

Nakon što ga pogledate vjerojatno ćete u mislima proći svim majicama u ormaru te se probati zamisliti u nekoj od njih, naravno u funkciji trendi suknje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju