Tajne, laži, opasne igre... Sve to dio je radnje serije "Izdaja", koju u večernjem terminu možete gledati na Novoj TV. Ako su turske dramske serije sadržaj po vašem guštu, vjerujemo da iz dana u dan pratite što se događa u životu glavnih likova hit-serije.

Galerija Sera Ketlubey kao Damla u Izdaji Sera Ketlubey kao Damla u Izdaji Sera Ketlubey kao Damla u Izdaji +7 Sera Ketlubey kao Damla u Izdaji

Osim što sa zanimanjem pratite priču o ljubavi i osveti, vjerujemo da vam nije promaknuo ni modni stil glavnih ženskih likova.

Moda oduvijek ima važno mjesto u turskim serijama, a kombinacije glumica redovito mame uzdahe gledateljica pred malim ekranima. Ništa drugačije nije ni ovaj put.

Sera Ketlubey kao Damla u Izdaji Sera Ketlubey kao Damla u Izdaji (Foto: Nova TV)

Glamurozne haljine, elegantna odijela, upečatljivi mini komadi, lepršave kreacije za svaki dan... Sve nabrojeno redovit je prizor u seriji "Izdaja". Elegantna Neslihan i drska Damla vlasnice su odjevnih komada koje biste, vjerujemo, rado pospremili u svoj ormar.

Hatice Şendil kao Neslihan u seriji Izdaja Hatice Şendil kao Neslihan u seriji Izdaja (Foto: Nova TV)

Ono što nas zanima je - koji lik iz serije "Izdaja" po vašem mišljenju ipak ima nešto bolji modni stil, odnosno čiju biste garderobu radije premjestili u vlastiti ormar.

 

Bolji modni stil ima...

glasova:

Nakon što u galeriji i u nastavku teksta pregledate dio njihovih modnih izdanja, u našoj anketi dajte svoj glas. Izbor je jednostavan - Neslihan ili Damla?

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju