Ako je suditi prema prvim javnim pojavljivanjima Melanije Trump nakon pobjede njezinog supruga Donalda na predsjedničkim izborima u SAD-u, nova prva dama ostat će dosljedna elegantnom modnom stilu.

Melania Trump otkrila je 2000. godine New York Timesu kako bi bila veoma tradicionalna u svojim modnim odabirima kada bi jednog dana njezin suprug postao predsjednik SAD-a, a kao stilske uzore navela je Betty Ford i Jacqueline Kennedy.

Kada se njezine odjevne kombinacije usporede s onima koje su nosile Betty i Jacqueline, lako je prepoznati da je uistinu usvojila vrlo sofisticiran način odijevanja stilski sličan odijevanju bivših prvih dama.

Izbornu pobjedu proslavila je u iznenađujućem bijelom kombinezonu američkog dizajnera Ralpha Laurena, a supruga je na sastanak na Capitol Hillu dopratila u decentnoj crnoj haljini, kaputu i salonkama u istoj boji.

Mnogi se ovih dana pitaju može li Melania u modnom smislu stati rame uz rame svojim prethodnicama.

Sviđa li vam se stil odijevanja Melanije Trump?

glasova:

Pogledajte fotografije u našoj galeriji i sami zaključite hoće li 46-ogodišnja Slovenka biti dostojna stilska nasljednica legendarnih prvih dama SAD-a.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju