Zaljubljenici u nogomet polažu velike nade u izvedbe talentiranog Bruna Petkovića na Europskom prvenstvu u nogometu, a zaljubljenice u modu raduju se potencijalnim izdanjima njegove supruge Ive Šarić.

Galerija Iva Šarić 2012. godine Iva Šarić 2013. godine Iva Šarić 2014. godine +11 Iva Šarić 2015. godine

Činjenica da se ovaj par rijetko pojavljuje u javnosti razlog je zbog kojeg nemamo priliku često uživati u izdanjima lijepe Ive.

No, ova diplomirana ekonomistica, bivša manekenka i voditeljica u javnosti je prisutna dugi niz godina pa je kopanjem po arhivi moguće izdvojiti dovoljno njezinih izdanja koja nam daju uvid u njezin stil.

Vratili smo se sve do 2012. godine i u galeriji na početku teksta izdvojili Ivinih 14 izdanja, zaključno s travnjem ove godine.

Iva Šarić 2013. godine Iva Šarić 2013. godine (Foto: Nenad Dugi/Cropix)

Njezin mladenački stil sazrijevao je skupa s njom pa u posljednje vrijeme uživamo u njezinim besprijekornim izdanjima, bez obzira na to jesu li glamurozna ili ležerna. No, jednako kao i danas, Iva je i u prošlosti privlačila  pozornost modnih odabirima.

Iva šarić i Bruno Petković 2022. godine Iva šarić i Bruno Petković 2022. godine (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Bez da previše dužimo, vrijeme je da se vratite u galeriju na početku teksta i provjerite kako se mijenjao stil Ive Šarić posljednjih12 godina.

Popularne traperice Ive Šarić krase detalji koje je nemoguće ne primijetiti Iva Šarić Traperice brenda Area - 2 Traperice brenda Area - 1 +0 Traperice brenda Area - 3

Iva Šarić u šarenom kompletiću za 24 tisuće lajkova Iva Šarić i Bruno Petkovć Komplet modne kuće Missoni +0 Natikače modne kuće Chloe

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju