Ivan Perišić novi je igrač Hajduka. Napokon su se ostvarile želje navijača kluba koji su, dok se čekao Ivanov dolazak, i Josipu Perišić, nogometaševu suprugu, vidjeli kao potencijalnog saveznika u dovođenju nogometaša u Hajduk.

Nama je supruga hrvatskog reprezentativca, između ostalog, i osoba čiji nam se modni stil jako sviđa.

Iza Josipe i Ivana Perišića više je od deset godina braka, u kojem su dobili i troje djece. Ljubav, koja je počela još u srednjoškolskim danima, okrunili su civilnim brakom 2012. godine, dok su se crkveno vjenčali 2020. godine na Šolti.

Osim što ih javnost simpatizira kao par, zaljubljenice u modu poput nas velike su obožavateljice stila lijepe Josipe.

Iako se ne pojavljuje često u javnosti, kada se to dogodi, itekako privuče pozornost svojim modnim odabirima, a kombinacije povremeno dijeli i s pratiteljima na Instagramu. Sada kada je njezin suprug potpsao za Hajduk, možda ćemo je imati priliku češće viđati.

Josipa je velika obožavateljica haljina, a kratki pogled na njezin Instagram dovoljan je da shvatite da se u njezinu ormaru kriju divne kreacije.

Mi smo ga ovaj put iskoristili kao izvor modne inspiracije, pa smo u nastavku izdvojili deset haljina zbog kojih smo se još više zaljubili u stil Josipe Perišić.

Počeli smo s haljinom s uzorkom crveno-bijelih kockica u kombinaciji s donjim dijelom koji je potpuno bijel, koju je Josipa nosila na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića 2017. godine u Zagrebu, a nastavili s jednako divnim kreacijama u kojima možete uživati u nastavku teksta.

Josipa Perišić na vjenčanju Matea i Izabel Kovačić Josipa Perišić na vjenčanju Matea i Izabel Kovačić (Foto: Robert Anic/Pixsell)






 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju