Iako nogomet ovih dana nema konkurenciju, javnost s velikim zanimanjem prati i sve drugo što je povezano sa Svjetskim nogometnim prvenstvom.

Galerija Izabel Kovačić Izabel Kovačić na vjenčanju Luka i Vanja Modrić +15 Vanja i Luka Modrić

Između ostalog, pažnju privlače igrači na prvenstvu i detalji iz njihovih privatnih života. Veliki interes postoji i za svako pojavljivanje supruga nogometaša na tribinama stadiona, a jedan od detalja na koji se obraća pozornost jesu i njihovi modni odabiri.

No stil supruga nogometaša tema je zanimanja i izvan velikih natjecanja.

Vanja Modrić, supruga Luke Modrića, redovito oduševljava svojim modnim odabirima. Iako se u javnosti ne pojavljuje često, svaki put zablista u kombinaciji koja joj priskrbi niz komplimenata.

Luka i Vanja Modrić Luka i Vanja Modrić (Foto: NordPhoto)

Svojim modnim kombinacijama pažnju redovito privlači i Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića, koja je veliku ljubav prema modi potvrdila i pokretanjem brenda Lunilou, koji proizvodi odjeću napravljenu od prirodnih materijala za male i velike.

Njih dvije samo su početak priče. Supruga Marka Livaje Iris Rajčić bila je prva pratilja Miss Hrvatske 1997. godine.

Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja (Foto: Miroslav Lelas/Pixsell)

Danas ta trenerica fitnesa redovito dijeli modne kombinacije sa svojim pratiteljima na Instagramu, ali i daje do znanja koliko je ponosna na supruga.


Helena Matić, supruga Dominika Livakovića, oduševila je izborom vjenčanice na njihovu vjenčanju, koje se održalo u lipnju ove godine, a rijetka pojavljivanja Josipe Perišić, supruge Ivana Perišića, nikad ne prolaze neprimijećeno.

Helena Matić Helena Matić (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

U našoj galeriji izdvojili smo neka od modnih izdanja spomenutih dama, ali i drugih supruga i partnerica nogometaša koje pozornost privlače svojim modnim odabirima.

Josipa Perišić u šetnji Milanom Josipa Perišić u šetnji Milanom (Foto: Mimmo Carriero/IPA)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju