Trendovi dolaze i prolaze, a fotografije u albumima i na društvenim mrežama svjedoče naše najzanimljivije modne 'izlete'. Prisjetili smo se tako nekoliko odjevnih komada za koje smo prije desetak godina vjerovali da su iznimno seksi


1. Hlače niskog struka

Hlače niskog struka bile su popularne među slavnim damama u drugoj polovici 2000-ih koje su željele u prvi plan staviti svoja fit tijela te ravan trbuh. Minijaturan porub prkosio je gravitaciji u kojem je bilo gotovo nemoguće sjesti bez otkrivanja intimnih dijelova tijela.

2. Tange koje izviruju iz hlača
Od hlača iznimno niskog struka gore su samo bile tange koje su provirile izvan rubova i tako plijenile neželjenu pažnju oba spola.

Iako se trenirke s natpisima na guzi još uvijek mogu vidjeti na hrvatskim ulicama, potkraj prve dekade u 2000-ima bile su na vrhuncu popularnosti. Žene su uglavnom birale komade s nestašnim porukama, te smatrale da ih one čine privlačnijima.

3. Mini prsluci
U 2007. posebno su bili in majušni prsluci koji su igrali ulogu svojevrsnog korzeta, te držali obline na okupu. Djevojčice bi ih nosile na uske majice, a one odvažnije dame poput Kate Hudson na golo tijelo bez dodatka grudnjaka.

4. Čipkasti topovi
Čipkasti top je zapravo varijacija donjeg rublja koja se 2000-ih nosila na traperice ili hlače. Nosile su ih i sramežljivice, koje bi preko njega odjenule sako, te se tako osjetile samopouzdanije.

5. Trenirke s natpisima na guzi
Iako se ove trenirke još uvijek mogu vidjeti na hrvatskim ulicama, potkraj prve dekade u 2000-ima bile su na vrhuncu popularnosti. Žene su uglavnom birale komade s nestašnim porukama, te smatrale da ih one čine privlačnijima nego inače.

6. Traper minica i poluduge tajice

Kada žene ne žele pokazati svoje noge, ali svejedno žele odjenuti minicu, nose ovaj odjevni komad na tajice. Tajice do pola koljena u kombinaciji s minicama bile su osobno popularne na početku novog milenija.

7. UGG-sice i mrežaste čarape
Možda je na generaciju žena utjecala serija 'Tračerica' no u drugoj polovici 2000-tih nosile su se mrežaste čarape u kombinaciji s ružnim čizmama UGGS, baš kao i Blake Lively, odnosno njezin lik Serena van der Woodsen.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju