Miris mora i zov nepreglednih plaža nisu zaustavili naše najvrijednije dizajnere da i u ovim toplim danima svojim vjernim kupcima, a i onima koji će to tek postati, ponude nešto novo i drugačije.

Ulogu najljepše modne kulise ovoga puta preuzima prekrasan ambijent opatijskog LIDO BEACH resorta koji će postati DESIGN POP UP STORE, ovog petka pa sve do nedjelje.

Ideja zajedničkog pop up eventa je nusprodukt naših privatnih druženja i razmjena ideja te želje za nečim novim. Moda se stalno mijenja, načini poslovanja isto, a vjerujem da ovim projektom se još više približavamo našoj publici, a i onoj koja bi to mogla postati kao što su mnogobrojni turisti objasnio je Ivan.

Link by Ogi i Alduk oboje su nedavno predstavili svoje ready to wear, cruise i yachting kolekcije te time samo započeli ljetnu sezonu.

Obje aktualne kolekcije, ready-to-wear i cruise, smo snimali uz more te na taj način im dali dozu bezbrižnosti i onog iskonskog uživanja u ljetu, stoga je red da se upravo s tim kolekcijama "spustimo" ovaj vikend na obalu. Pop up store je jedan novi format eventa i kontakta s našim klijentima kojemu se iznimno veselim stoga ćemo im ponuditi široku paletu proizvoda na atraktivnoj lokaciji u srcu Opatije. Naći će se tu svi hit artikli iz naših kolekcija pa i neizostavne torbe iz zadnje kolekcije koje smo već dva puta u potpunosti rasprodali, a sada su eksluzivno spremne za opatijski Pop up store izjavio je Ivan Alduk

Slika nije dostupna Link by Ogi: Nova kolekcija napravljena za tople morske dane sastavljena od ključnih komada

Slika nije dostupna Ivan Alduk: Maksi haljine i laneni kombinezoni u kojima se može provesti cijeli dan

Naša inovativna dizajnerica Ogi Antunac upravo je novu kolekciju posvetila svojoj velikoj ljubavi, moru te se ovaj DESIGN POP UP STORE morski vikend savršeno uklopio u vizualni identitet kolekcije.

Nova yachting kolekcija napravljena je za tople morske dane a sastoji se od ključnih modnih,a istovremeno praktičnih , ugodnih komada. Kaftana, haljina, širokih hlača I košulja. Sve ono što Vam je potrebno za nepregledna prostranstva plavetnila I uživanja. Upravo zato sam sretna da imamo priliku predstaviti uživo kolekciju na lokaciji koja je već sama za sebe idealna kulisa svim našim komadima rekla je dizajnerica Ogi Antunac.

LINK by Ogi i ALDUK DESIGN POP UP STORE vas očekuje u LIDO BEACH RESORTU 23. 24. i 25.srpnja.

Drago mi je da ćemo malo napraviti “predah” od užurbanog zagrebačkog života gdje u isto vrijeme snimamo veliki lookbook za iduću godinu a i pripremamo se za skorašnji sajam u New Yorku. Veselim se druženju sa svim našim gostima i kupcima kojima se na ovaj način želimo i zahvaliti na podršci koju su nam pružili zadnjih godinu dana dodala je Ogi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju