Temeljen na ljubavnoj priči iz stvarnog života Kumaila Nanjianija i Emily V. Gordon, film "Moja ljubavna priča" govori o stand-up komičaru pakistanskog podrijetla Kumailu (Kumail Nanjiani) koji upoznaje studenticu Emily (Zoe Kazan) prilikom jednog od svojih komičarskih nastupa.

 

Iako su mislili da će njihov odnos ostati na seksu za jednu noć, sve se razvija u pravu ljubav, što komplicira Kumailov život jer njegovi roditelji, tradicionalni muslimani, imaju sasvim drukčija očekivanja.

Temeljen na ljubavnoj priči iz stvarnog života Kumaila Nanjianija i Emily V. Gordon, film 'Moja ljubavna priča' govori o stand-up komičaru pakistanskog podrijetla Kumailu koji upoznaje studenticu Emily prilikom jednog od svojih komičarskih nastupa

Kada se Emily razboli od misteriozne bolesti, Kumail će prolaziti kroz medicinsku krizu s njezinim roditeljima Beth i Terry (Holly Hunter i Ray Romano) koje nikada nije upoznao, a prisiljen je nositi se i s emotivnim sukobom u kojem mora birati između svojih roditelja i svoga srca.

Kumail Nanjiani u romantičnoj komediji "Moja ljubavna priča" glumi samog sebe, a u filmu se pojavljuje i njegova supruga Emily V. Gordon, čije je ime promijenjeno u Emily Gardner. Film se u SAD-u počeo prikazivati u rujnu 2017., na desetu godišnjicu braka Kumaila Nanjianija i Emily V. Gordon.
 


Film "Moja ljubavna priča" prikazivan je na nekoliko festivala te je osvojio sljedeće nagrade: nagradu publike na Međunarodnom filmskom festivalu u Locarnu 2017., nagradu publike na Međunarodnom filmskom festivalu u Nantucketu 2017., nagradu publike na SXSW Film Festivalu te nagradu za najbolju sporednu žensku ulogu (Holly Hunter) na dodjeli International Online Cinema Awards (INOCA) 2017. godine.

Za projekciju filma "Moja ljubavna priča" 30. lipnja u 18:30 u zagrebačkom kinu Europa darujemo dvije ulaznice.

Kako biste sudjelovali u nagradnom natječaju potrebno je da nam na našu e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr napišete kako bi se zvao film snimljen prema vašem životu. Odgovore primamo do 29. lipnja u 17 sati.

Dobitnica je Rebeka Štimac Vukmirović.

Scena iz filma \'Moja ljubavna priča\' - 3 U filmu 'Moja ljubavna priča' glume i Holly Hunter i Ray Romano (Foto: Promo)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju