Talijanska glumica Monica Bellucci bila je jedna od prezenterica na dodjeli prestižne francuske filmske nagrade Cesar koja se održala u Parizu.

Galerija Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci i Kad Merad tijekom dodjele +1 Monica je bila jedna od prezenterica na dodjeli nagrade Cesar

I dok bi mnoge njezine kolegice ovako važnu prigodu iskoristile za nošenje vrlo provokativnih kombinacija koje bi ih lansirale u prvi plan te zasjenile glavne zvijezde događanja, talijanskog filmskoj divi to ne pada na pamet.

Monica se posljednjih godina u svečanim prigodama uglavnom pojavljuje u vrlo neupadljivim izdanjima. Najčešće odijeva elegantne i decentne toalete u tamnim bojama, a modele na granici dobrog ukusa koji baš ništa ne ostavljaju mašti na volju prepušta drugima.

Monica Bellucci Monica Bellucci (Foto: Getty Images)

Tako je i na dodjelu Cesara stigla u vrlo jednostavnoj dugačkoj crnoj haljini koju bi ljubiteljice modnih provokacija i "golih" modela vjerojatno nazvale dosadnom, a kombinirala ju je s crnim štiklama.

Prilikom poziranja fotografima na crvenom tepihu Monica je spuštanjem gornje dijela haljine otkrila jedno rame, ali na samoj dodjeli i tijekom uručivanja nagrade vratila ju je "na mjesto" i pokrila oba ramena. Na zabavi nakon dodjele rame je opet bilo otkriveno.

Monica Bellucci i Kad Merad tijekom dodjele Monica Bellucci i Kad Merad tijekom dodjele (Foto: AFP)

Možda je Monica ovim potezom kolegicama željela poručiti da u modnom smislu za sve (uključujući i isticanje vlastitog seksipila) postoji vrijeme i mjesto te ponekad prvi plan ipak moramo prepustiti onima koji to više zaslužuju.

Monica je bila jedna od prezenterica na dodjeli nagrade Cesar Monica je bila jedna od prezenterica na dodjeli nagrade Cesar (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju