U losanđeleskoj dvorani Peacock održana je 75. dodjela najprestižnije američke televizijske nagrade Emmy. Iako obično označava početak sezone nagrada i održava se u rujnu, dodjela Emmyja ove je godine odgođena zbog štrajka pa su televizijske zvijezde tek sad dobile svoja priznanja.

Galerija Monica Bellucci i Tim Burton na dodjeli Emmyja Monica Bellucci na dodjeli Emmyja Monica Bellucci u smokingu modne kuće Saint Laurent +1 Monica Bellucci i Tim Burton na dodjeli Emmyja

Kao što se i očekivalo, serije Medvjed, Nasljeđe i Zavada najveći su pobjednici te nastavljaju svoju dominaciju na ovosezonskim dodjelama.
Brojne zvijezde pojavile su se na Emmyjima, a među njima je bila i Monica Bellucci koja je došla u pratnji svog dečka, redatelja Tima Burtona.

Monica Bellucci i Tim Burton na dodjeli Emmyja Monica Bellucci i Tim Burton na dodjeli Emmyja (Foto: Profimedia)

Slavna ljepotica kontrirala je tradicionalnom ženskom dreskodu za ovakav tip svečanih prigoda i nije odjenula haljinu. Umjesto toga odlučila se za fantastično odijelo i sudeći prema reakcijama - nije pogriješila.

Izgledala je fantastično u baršunastom odijelu modne kuće Saint Laurent koje je za nju izradio kreativni direktor Anthony Vaccarello.

Monica Bellucci u smokingu modne kuće Saint Laurent Monica Bellucci u smokingu modne kuće Saint Laurent (Foto: Guliver Images)

Ispod sakoa nosila je bijelu pamučnu košulju s decentnim volanima i svileni pojas kakav muškarci često nose uz smoking. Košulju je ukrasila leptir-mašnom, a izdanje zaokružila malenom crnom pismo-torbom.
Odlučila se za vrlo decentan nakit s potpisom Cartiera te jednostavan i neupadljiv make-up.

Monica Bellucci na dodjeli Emmyja Monica Bellucci na dodjeli Emmyja (Foto: Afp)

15 haljina s crvenog tepiha ovogodišnjih Emmyja o kojima se najviše priča Slavne dame blistale su u večernjim haljinama na crvenom tepihu ovogodišnjih Emmyja Suki Waterhouse u Valentinu Simona Tabasco in Marni +11 Riley Keough u Chanelu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju