Glumica Monica Bellucci otputovala je u Veneciju. U tamošnjem kazalištu Goldoni izvodit će svoju monodramu "Maria Callas: Letters and Memories" u režiji Toma Wolfa.

Galerija +0 Monica obožava crne kombinacije

Monodrama je napravljena na temelju istoimene knjige, u kojoj je objavljeno više od 350 pisama Marije Callas nastalih između 1946. i 1977. godine.

Jednog dana napisat ću autobiografiju. Željela bih to napraviti kako bih razjasnila stvari. Toliko je laži izrečeno o meni, rekla je svojevremeno Maria, ali nikad je nije stigla napisati.

Zato su tu njezina intimna pisma, koja pružaju uvid u fascinantan život legendarne operne dive.

Monica je najavila dva izvođenja monodrame u kazalištu Goldoni na susretu s predstavnicima medija. Predivna 57-godišnja glumica za ovu je prigodu odabrala kombinaciju u kakvoj je često viđamo.

Slika nije dostupna Elegantnije su: Brigitte Macron odabrala bolje štikle od Monice Bellucci za svečanu večeru

Slika nije dostupna Pokleknula je! Model obuće koji Monica Bellucci godinama izbjegava

Gotovo da ne postoji veća ljubiteljica crne boje među poznatim damama, a svoju vjernost crnoj Monica dokazuje u većini javnih pojavljivanja. Talijanska diva sada je nosila klasične crne hlače u kombinaciji s bluzom, kaputom i gležnjačama u istoj boji.

Crno od glave do pete zapravo je njezina uniforma, a upravo je to i kombinacija koju ne voli Anna Wintour. Najmoćnija žena mode priznala je to u videorubrici Go Ask Anna na YouTube kanalu Voguea. Jednostavno nemojte nositi potpuno crnu kombinaciju. Djeluje previše sumorno, kazala je Wintour.

Možemo samo reći – kako kome. Monica u svojim crnim kombinacijama izgleda sjajno.

Slažete li se s Annom Wintour?

glasova:

Monica Bellucci - 2 Monica obožava crne kombinacije (Foto: Getty Images)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju