Kada se prije tri godine pojavio na tržištu, hrvatski modni brend MORE FUN Croatia predstavio je "ready to wear" kolekciju izrađenu od prirodnih materijala i proizvedenu u domaćim radionicama koja je među klijenticama izazvala pravo oduševljenje.

Galerija Nova kolekcija hrvatskog modnog brenda MORE FUN Croatia - 1 Nova kolekcija hrvatskog modnog brenda MORE FUN Croatia - 6 Nova kolekcija hrvatskog modnog brenda MORE FUN Croatia - 4 +4 Nova kolekcija hrvatskog modnog brenda MORE FUN Croatia  

Nakon iznimnog uspjeha prvih kolekcija, osluškivali su želje i komentare klijentica i sada predstavljaju novu kolekciju za ljeto koja daje odgovor na vječito pitanje: što odjenuti za ljetnu sezonu i što ponijeti sa sobom na odmor kako bismo bili spremni za sve ljetne izazove.

Nova kolekcija hrvatskog brenda MORE FUN Croatia izrađena je od pamučnih i viskoznih tkanina te se puno pažnje posvećuje kvalitetnoj izradi, udobnosti i detaljima

Bez obzira na to provodite li ljeto na vrućem asfaltu ili ste negdje na odmoru, nova MORE FUN Croatia kolekcija ima odgovor na sve prohtjeve svojih klijentica. U kolekciji za ljeto 2019. prevladavaju haljinice, tunike, suknje i hlače nosive u različitim stilskim kombinacije od jutra do mraka, a zavodljivi top na jedno rame zasigurno će postati omiljeni ljetni komad IT cura.

Za izradu odjevnih predmeta koriste se pamučne i viskozne tkanine te se puno pažnje posvećuje kvalitetnoj izradi, udobnosti i detaljima. Nova kolekcija osvojit će vas veselim bojama i trendovskim uzorcima. Krojevi su ležerni, a detalji kao što su volani na rukavima daju dodatni šarm.

Odjevni predmeti MORE FUN Croatia namijenjeni su svim djevojkama i ženama koje žele biti posebne, drugačije, u trendu i kojima je bitna kvaliteta materijala i izrade. Inspiracija i nit vodilja svih dosadašnjih kreacija i kolekcija su divne klijentice zbog kojih brend ostaje vjeran modernome dizajnu, kvalitetnim materijalima i pristupačnim cijenama.

Nova kolekcija hrvatskog modnog brenda MORE FUN Croatia - 2 Nova kolekcija hrvatskog modnog brenda MORE FUN Croatia (Foto: Mario Poje)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju