Adriana Lima samo je jedno u nizu poznatih imena koja su ovih dana doputovala u Cannes. Nedugo nakon dolaska brazilska manekenka nije se uputila na neku od filmskih projekcija koje se održavaju sklopu 72. filmskog festivala, nego je otišla na zabavu draguljarske kuće Chopard.

Galerija Adriana Lima I Gigi Hadid nosi uniseks model gležnjača brenda iRi Adriana Lima doputovala je u Cannes +1 Gležnjače brenda Iri, 250 dolara (1664 kune)

Predivna 37-godišnjakinja zaštitno je lice njihove kolekcije nakita za proljeće/ljeto 2019. godine. Na zabavu je stigla u vrlo elegantnoj odjevnoj kombinaciji sastavljenoj od bijelog odijela, crnog topa i salonki u istoj boji.

Adriana na zabavi draguljarske kuće Chopard Adriana na zabavi draguljarske kuće Chopard (Foto: Getty Images)

Samo nekoliko sati prije viđena je u znatno ležernijem izdanju. Široke traperice visokog struka Adriana je kombinirala s bijelom dolčevitom i traper-jaknom, a na nogama je imala pomalo nezgrapne gležnjače.

Adriana Lima doputovala je u Cannes Adriana Lima doputovala je u Cannes (Foto: Profimedia)

U pitanju je uniseks model gležnjača modnog brenda iRi. Gornji dio tih gležnjača koje mogu nositi i žene i muškarci napravljen je od kože, a donji dio od fleksibilne gume. Iako potplat od 3,8 centimetara naoko možda izgleda masivno i teško, zapravo je napravljen od vrlo lagane i mekane gume.

Sviđaju li vam se gležnjače Adriane Lime?

glasova:

Naša verzija čizmice za sve sezone. Ovo je najudobnija čizmica koju ćete ikada nositi i voljeti, opisuje brend iRi model koji možda i nije lijep te gotovo nikome ne pristaje savršeno, ali s obzirom na materijal, težinu i debljinu potplata itekako je udoban.

Gležnjače brenda Iri, 250 dolara (1664 kune) Gležnjače brenda Iri, 250 dolara (1664 kune) (Foto: iRi)

POGLEDAJTE I:

Od 118 kuna: 10 tenisica u pastelnim nijansama koje vole i haljine i traperice Pull & Bear, 199,90 kn Adidas, 729 kn Zara, 349,90 kn +7 Stradivarius, 179,90 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju