Sjećate li se vremena kad bi na kombiniranje tenisica i elegantnijih odjevnih komada najstroži modni kritičari reagirali s nevjericom?

Galerija Street style izdanje Antonele Gaure Street style izdanje Antonele Gaure Tenisice brenda Puma +0 Street style izdanje Antonele Gaure

Ako je vaš odgovor negativan, onda pripadate mladoj generaciji ljubiteljica mode koje slobodno spajaju "nespojivo" i uživaju u modnim igrama bez razmišljanja o pravilima odijevanja.

Upravo zahvaljujući takvom pristupu modi danas možemo promatrai odlične street style kombinacije na ulicama brojnih svjetskih metropola, ali i našeg lijepog glavnog grada.

Zagrebačkom Ilicom u sjajnom izdanju prošetala je i Antonela Gaura, čije odjevne kombinacije možete pratiti na Instagram profilu pod nazivom @gaulinaa, a za preinake u domu inspirirat će vas njezin profil @ag.pillowtalk posvećen uređenju interijera.

Kombinacijom sastavljenom od tamnoplavih traperica visokog struka, romantične košulje "posute" točkicama boje breskve, žutim sakoom i zelenim tenisicama osvježila je zagrebačku špicu.

Iako su ove efektne tenisice vizualno i po dizajnerskim karakteristikama klasična sportska obuća, u ovom slučaju sjajno nadopunjuju elegantan sako i košulju i nimalo ne odskaču od ostatka izdanja.

Boju laka za nokte Antonela je uskladila upravo s bojom tenisica, a kada su u pitanju modni dodaci, odabrala je provjerene adute - ručni sat, špangice za kosu, sunčane naočale i malenu torbicu za sve potrebne sitnice.

Street style izdanje Antonele Gaure Street style izdanje Antonele Gaure (Foto: Slaven Janđel)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju