U svijetu šminke svake godine pojavi se trend koji oduzima dah. Ove godine ta titula će pripasti mramornom ružu, kojeg će zasigurno sve ljubiteljice šminke htjeti imati u svojoj kozmetičkoj torbici. Ovakav ruž velik je odmak od jednobojnih matiranih ruževa koji su u zadnje vrijeme veliki hit, no čini se kako je "make-up" svijet otvorenih ruku pružio dobrodošlicu ovom prekrasnom osvježenju

Svjetski poznati make-up brendovi poput Anne Sui i Laure Geller u svojim kolekcijama već neko vrijeme imaju mramorne ruževe, a sada su se ovome trendu odlučili priključiti kozmetički brendovi Givenchy i Avon.

Tako da ljubiteljice šminke koje su spremnije izdvojiti više novca, ali i one koje ne žele izdvojiti veću svotu, moći će si priuštiti primjerak ovih prekrasnih ruževa.

Čini se kako će mramorni ruž uskoro biti u kozmetičkim torbicama svih ljubiteljica šminke

U novoj kolekciji brenda Givenchy među Interdit ruževima pažnju plijeni limitirana boja - mramorna nijansa. Prekrasan spoj crvene i crne boje savršeno predstavlja ovaj brend, koji je uvijek jedan od predvodnika novih beauty trendova.

Već nekoliko godina Avon je redovno nagrađivan za svoje kvalitetne i cijenom pristupačne ruževe. Stoga ne čudi da su ruževi već nekako postali i njihov zaštitni znak. U novoj kampanji naziva Avon True tako se našao i mramorni ruž. Nijanse ovog ruža svidjet će se obožavateljicama crvenih tonova. Kombinacija jarke i duboke boje s blagim i svijetlim tonovima pun je pogodak.

Ako vas zanima kako uopće nastaje ruž za usne pogledajte ovaj zanimljiv video.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju