Dobro je poznata stvar da Julia Roberts ne voli ići na modne revije, nerado se sređuje za crveni tepih, te da su joj cipele na visoku potpeticu najomraženiji dio garderobe. No za ljubav Givenchyjevog dizajnera spremna je prekršiti vlastita pravila


Julia Roberts
iznenadila je mnoge modne znalce kad se pojavila na predstavljanju proljetne kolekcije Givenchyja u sklopu njujorškog Tjedna mode. Iako je bila zaštitno lice ovoga robnog brenda, već 15 godina nije kročila niti na jedno slično modno događanje.

Ne samo da je odjenula omražene štikle te ih sparila s crnim odijelom, već se na reviji pojavila noseći majicu s likom Givenchyjevog dizajnera Riccarda Tiscija, koji je s umjetnicom Marinom Abramović potpisuje cijelu kolekciju.

'Revija je nadmašila moje najluđe snove o ljepoti. No nisam došla ovdje zbog odjeće, već zbog njega. Postali smo dobri prijatelji. Ne postoji ništa što me taj čovjek može tražiti, a da bih rekla ne. On je prava i neiskvarena osoba,' priznala je zgodna žena medijima neposredno nakon revije.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju