Žene na frizuru troše više vremena (i novca) nego muškarci, ali to ne znači na suprotan spol nije sklon eksperimentiranju s kosom. Međutim, neki od tih eksperimenata odmah će odbiti žene

1. Zabačena kosa zalizana gelom.

Previše gela na kosi čak će i Brada Pitta, bez sumnje jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu, učiniti manje privlačnim. Ovo je jedna od njegovih omiljenih frizura koje često nosi na crvenom tepihu, a većina žena smatra da bi svoje uvojke trebao držati što dalje od gela.

2. Dreadovi.

Neprivlačnost nije problem ove frizure, mnoge žene vole vidjeti ih na muškarcima. Odbija ih njihovo održavanje. Točnije, činjenica da muškarci s dreadovima uglavnom rijetko peru kosu, unatoč preporukama da se dreadovi sređuju barem jednom tjedno.

2. Punđa + 'undercut'.

Muška punđa bila je izrazito popularna proteklih nekoliko sezona, ali izgleda da njezina popularnost polako jenjava, pogotovo kada se kombinira 'undercutom' tj. glavom izbrijanom sa strane.

4. Lažna irokeza (faux-hawk).

Muškarci je uglavnom sami ne znaju dobro napraviti pa se lažna irokeza na kraju pretvori u 'busen' kose na vrhu glave koji izgleda nespretno.

5. Cornrows.

'Mislim da sam bio pijan kada sam se odlučio za njih, komentirao je nogometaš David Beckham jednu od svojih 'najgorih' frizura.

Koju od navedenih frizura smatrate najmanje privlačnom?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju