Ako mislite kako su žene te koje na svome tijelu uvijek mogu pronaći tisuću mana, znajte kako niti muškarci nisu ništa manje osjetljivi na svoj izgled. Iako oni o tome puno ne govore i pripadnici jačeg spola imaju komplekse koje pokušavaju zakamuflirati


Stražnjica
Kao i muškarci, i žene vole vidjeti dobru stražnjicu na suprotnom spolu. Zato itekako dobro paze kada kupuju traperice i biraju one u kojima će njihova pozadina izgledati najbolje. Nisu samo žene te koje proučavaju svoj atribut u ogledalu kabine dok isprobavaju hlače.

Za razliku od dlačica po licu, guste dlake po leđima, prsima te dlake u nosu nisu nešto čime se muškarci ponose

Trbušni mišići
Za pločice na trbuhu treba se itekako preznojiti u teretani i paziti na prehranu, no ovaj tjelesni adut više pali same muškarce nego žene. Mnogim je damama na muškarcu seksi i trbuh bez izvježbane 'kornjače' il pak mali zaobljeni trbuščić.

Kosa
Ćelavost je jedna od najvećih noćnih mora pripadnika jačega spola, a mnogi gubitak kose proživljavaju već u dvadesetima. Oni sretnici koji su je zahvaljujući genetici uspjeli sačuvati ponosno će je pokazivati i posvetiti će joj dosta vremena.

Dlakavost
Za razliku od dlačica po licu, guste dlake po leđima, prsima te dlake u nosu nisu nešto čime se muškarci ponose. Štoviše, mnogima su noćna mora, jer itekako znaju da ni nježnijem spolu nisu privlačne. Iako žene vole vidjeti zavodljivi ljubavni tepih, previše dlačica ne odgovara ni jednima niti drugima.

Debljina
Muški su ponekad više opterećeni time kako izgledaju na plaži nego žene. Iako su žene te koje se stalno žale na višak kilograma, muškarci nisu ništa manje opterećeni izgledom i masnim naslagama. Zbog toga će napraviti sve za vitku liniju pa čak se izgladnjivati ili pak sumanuto vježbati kad god stignu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju