Nikad nije prerano slijediti svoje snove. Ovog pravila držali su se i neki od najpoznatijih pjevača današnjice koji su započeli svoju glazbenu karijeri još kao djeca.

Galerija Harry Styles 2012. i 2022. godine Nick Jonas 2006. i 2021. godine Justin Biber 2009. i 2021. godine +4 Justin Timberlake 1993. i 2021. godine

Harry Styles imao je svega 16 godina kada je otišao na audiciju za show The X Factor. Iako nije pobijedio među ostalim natjecateljima upoznao je Nialla Horana, Liama Paynea, Louisa Tomlinsona i Zayna Malika s kojim će osnovati grupu "One Direction" i postići ogroman glazbeni uspjeh.

Justin Bieber imao je svega 14 godina kada su njegovi pjevački video uradci „otkriveni“ na YouTubeu, a on je postao glazbena senzacija o kojoj se ne prestaje pričati.

Slika nije dostupna Kakva promjena! 10 dječjih glumačkih zvijezda koji su izrasli u prave holivudske zavodnike

Mnogi vjeruju kako je Justin Timberlake započeo svoju glazbenu karijeru u boy bendu NSYNC 1995. godine. No to nije istina.

Još kao 12-godišnji dječak bio je član ekipe zabavnog televizijskog showa The All New Mickey Mouse Club u kojem je pjevao, plesao i glumio s nekima od najpoznatijih zabavljača današnjice poput Britney Spears, ali i Ryana Goslinga.

Koji su to slavni muškarci započeli svoju karijeru kao djeca, otkrijte u našoj fotogaleriji.

Mickey Mouse Club iz devedesetih godina pun je zvijezda Mickey Mouse Club iz devedesetih godina pun je zvijezda (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju