Noćas su u Los Angelesu po 73. put dodijeljene nagrade Emmy za najbolja televizijska postignuća za ovu godinu. S obzirom na to da se dodjela prošle godine odvijala virtualnim putem, slavne dame iskoristile su priliku i prošetale crvenim tepihom u odvažnim kreacijama.

Galerija Najbolje haljine na Emmyjima 2021. - 10 Najbolje haljine na Emmyjima 2021. - 9 Najbolje haljine na Emmyjima 2021. - 5 +7 Kaley Cuoco u haljini Vere Wang

Ovogodišnja dodjela nagrada Emmy održavala se u dvorani Live's Event Deck u Los Anglesu, dok je dio britanskih glumaca podržao događanje upriličivši svoj crveni tepih u Soho Houseu u Londonu.

Na obje strane Atlantskog oceana slavne su dame plijenile pažnju večernjim kreacijama u odvažnim nijansama – sve od jarkožute do neonski zelene boje. Nosile su se haljine koje su istaknule fit figure gošći, ali i istaknule njihov karakter.

Najbolje haljine na Emmyjima 2021. - 7 Anya Taylor-Joy u Dioru (Foto: Guliver / AP)

Posebnu pažnju privlačila je američka glumica Anya Taylor-Joy, koja je bila nominirana za glavnu ulogu u seriju Damin gambit, a koja se na tepihu pojavila u Diorovoj nude haljini otvorenih leđa i s predimenzioniranim šlepom upečatljive boje.

S druge strane, jednostavnim, ali efektnim krojevima mnoga su srca osvojile Elizabeth Olsen te Kate Winslet, ali i Kerri Washington.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neke od najboljih haljina sa 73. dodjele Emmyja, a potom dajte svoj glas za vašeg favorita u anketi.

Ankete

(8822) Tko je nosio najljepšu haljinu na Emmyjima ove godine?

rezultati povratak glasova1473
rezultati

Najbolje haljine na Emmyjima 2021. - 5 Kerry Washington u haljini Etro (Foto: Guliver / AP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju