Aplikacija za pronalaženje partnera Hinge objavila je koji je najpopularniji dan za odlazak na ljubavni spoj u 2017. godini. I pripremite svoje outfite za romantične izlaske jer taj dan vrlo je blizu

Najpopularniji dan za otići na ljubavni spoj u 2017. godini vrlo je blizu – 1. siječnja. Kako piše "Time", na samu Novu godinu najviše će parovi otići na romantični izlazak. Aplikacija za pronalaženje partnera Hinge predviđa da će se ogroman broj novih korisnika upravo 1. siječnja prijaviti na aplikaciju što temelje na informacijama prema najpopularnijim danima za spoj na aplikaciji te najpopularnijim pretraživanjima.

Aplikacija za pronalaženje partnera Hinge objavila je koji je najpopularniji dan za odlazak na ljubavni spoj u 2017.

Popularnost 1. siječnja, kada je riječ o ljubavnim spojevima, zapravo nije novost – to je najpopularniji dan u godini za spojeve još od 2012. godine. Na 1. siječnja 2016. aplikacija Hinge zabilježila je čak 35 posto više posjetitelja, a na Novu godinu 2015. razmijenjeno je 64 posto više telefonskih brojeva. Doznajte i koji je najpopularniji romantični film svih vremena.

Nova godina 2017. donosi i dodatan bonus za korisnike aplikacije: nedjelja, na koju pada Nova godina, je dan u kojem najviše korisnika aplikacije pronađe potencijalnog partnera s kojim mogu započeti smisleni razgovor. No, čak i ako nemate svoju bolju polovicu, izlazak na spoj na Novu godinu može imati veliki utjecaj na vaš život u 2017. godini.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju