Početak studenog obično obilježava i početak sezone božićnih filmova. Tako ni ove godine na Netflixu ne nedostaje prigodnih blagdanskih naslova, a mi smo izdvojili one o kojima se najviše priča. Neki su već dostupni na platformi, a neki će premijerno biti prikazani u narednim danima.

Love Hard

Novinarka Natalie piše uspješnu kolumnu o svom neuspješnom ljubavnom životu. Sve se zakomplicira kada na aplikaciji za upoznavanje partnera pronađe savršenog muškarca. Odlučuje ga iznenaditi za Božić i pojaviti se pred njegovim vratima, ali na kraju je ona ta koja doživi neugodno iznenađenje. Film je dostupan na Netflixu od 5. studenog.

The Princess Switch 3: Romancing the Star (18. studenog)

U trećem nastavku popularnog božićnog filmskog serijala, princeza Stacy i kraljica Margaret organiziraju tradicionalni božićni festival u Montenaru. Za tu priliku Vatikan kraljici posudi jedno od njihovih najvećih blaga, takozvanu Zvijezdu mira koja naposljetku biva ukradena. Kako bi spriječile diplomatsku krizu, Stacy i Margaret traže pomoć od svoje stare neprijateljice, lady Fione Pembroke. Uloge Stacy, Margaret i Fione tumači Vanessa Hudgens.

Robin Robin (24. studenog)

Glavna zvijezda sasvim posebnog animiranog božićnog filma je ptičica Robin. Kada je jaje iz kojeg se treba izleći palo iz gnijezda, malenu Robin posvaja vesela i topla obitelj miševa. Kako bi im dokazala da i ona može biti dobar miš, Robin odlazi u veliku pustolovinu tijekom koje spozna važnu istinu o sebi.

A Boy Called Christmas (25. studenog)

Naoko običnog dječaka Nikolasa čeka sve samo ne obična pustolovina. Nikolas odluči slijediti svog oca koji je u potrazi za Elfhelmom, selom vilenjaka. Na putu ga prate njegov vjerni miš i sob Blitzen. Ova magična i emotivna priča još jednom će vam dokazati da ništa nije nemoguće.

A Castle For Christmas (26. studenog)

Slušajući priče svog djeda o čarobnom dvorcu u Škotskoj, Sophie Brown odlučila je postati književnica. Potaknuta malom krizom u veoma uspješnoj karijeri, Sophie putuje u Škotsku kako bi napokon vidjela taj dvorac, a kada sazna da se prodaje, poželi ga kupiti. Na putu do ostvarenja te ideje stoji samo čangrizav (i naočit) vlasnik dvorca.

Single All The Way (2. prosinca)

Kako bi izbjegao tradicionalna pitanja o svom solo ljubavnom statusu, Peter nagovori svog najboljeg prijatelja Nicka da slavi Božić s njim i njegovom obitelji, ni ne sluteći da Nick gaji drugačije osjećaje prema njemu. Situacija se dodatno zakomplicira kada majka Peteru namjesti spoj sa svojim prezgodnim osobnim trenerom Jamesom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju