Olivia Palermo oduševila je posjetitelje jedne njuorške modne revije svojim stilom, te dugačkim nogama koje su provirivale iz šik traper suknje. No, lijepa Olivia nije nosila modnu reviju, već je kao poznata blogerica sjedila u prvome redu u ulozi VIP gošće

Njujorški tjedan mode u punom je zamahu, a pažnju fotoreportera privlače nove modne kolekcije poznatih dizajnera, ali i prelijepe gošće. Modna blogerica i dizajnerica Olivia Palermo jedna je od takvih žena koja događanja prati iz prvoga reda.

Modnu opuštenost ova 28 godina stara trendseterica pokazala je i na reviji Nonooa za proljeće-ljeto 2015. na kojoj se pojavila u čednoj traper suknji i košulji.

Duge noge dodatno je izduljila sandalama s viskom potpeticom u boji kože marke Aquazzura koje je samostalno dizajnirala za ovaj brend, a cijeli stajling završila efektnom torbom s potpisom Rebecce Minkoff.

Olivia Palermo u njujorškim modnim krugovima slovi kao modna ikona u nastajanju s istančanim smislom za dizajn, što dokazuje u svojim pojavljivanjima na svečanim događanjima, ali i vlastitim dizjanerskim iskoracima.

U našoj fotogaleriji pogledajte vretenastu Oliviju na ovogodišnjem tjednu mode u New Yorku, koja zaslužuje nositi modne revije, a ne ih samo gledati.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju