Sezona dodjela nagrada se zahuktava. U Beverly Hillsu održana je 80. dodjela filmske nagrade Zlatni globus. I dok filmski kritičari trenutačno raspravljaju o tome jesu li priznanja Udruženja holivudskih stranih novinara otišla u prave ruke, ljubitelji mode tradicionalno analiziraju odjevne kombinacije koje smo imali priliku vidjeti.

Galerija Glumica Ana Gasteyer Voditeljica Naz Perez Glumica Britt Lower +10 Komičarka Megan Stalter

Brojni glumci, filmaši i zvijezde iz zabavne industrije prošetali su sivim tepihom i dok su neki oduševili svojim izdanjima, bilo je i onih koji su podbacili.

Heidi Klum na 80. dodjeli Zlatnih Globusa Heidi Klum na 80. dodjeli Zlatnih Globusa (Foto: Profimedia)

Prva na vrhu liste najgore odjevenih dama na dodjeli našla se Heidi Klum. Slavna 49-godišnja njemačka manekenka za tu je prigodu odabrala haljinu mini kroja s potpisom brenda Germanier.

Germanier, proljeće/ljeto 2023. Germanier, proljeće/ljeto 2023. (Foto: Profimedia)

Kombinacija srebrnih šljokica, lila perja i prozirnih detalja nije se pokazala dobitnom, sudeći prema prvim komentarima modnih znalaca. I komentatori na društvenim mrežama slažu se s tom ocjenom.

Heidi Klum u haljini brenda Germanier Heidi Klum u haljini brenda Germanier (Foto: Afp)

Heidi je predivna žena, ali haljina je primjerenija nekom partiju u Las Vegasu, zaključila je jedna korisnica Instagrama.

10 najljepših haljina na crvenom tepihu Zlatnih globusa Raskošne haljine plijenile su pažnju na crvenom tepihu Zlatnih Globusa Margot Robbie u Chanelu Michelle Williams u Gucciju +7 Ana de Armas u Louisu Vuittonu

I Quinta Brunson nalazi se na listama najgore odjevenih dama, ali to je sigurno nimalo ne dira jer je kući otišla s nagradom za najbolju glumicu u kategoriji komedije ili mjuzikla za seriju Abbott Elementary, koja je pak osvojila nagradu za najbolju televizijsku seriju u istoj kategoriji.

Quinta Brunson Quinta Brunson (Foto: Afp)

Budući da je upravo Quinta autorica serije, za nju je to bila uistinu velika noć puna sreće, koju kritika njezine haljine s potpisom Christiana Siriana sigurno neće umanjiti.

Zavirite u galeriju i provjerite koje su se još dame našle na popisu najgore odjevenih na 80. dodjeli Zlatnih globusa.

Quinta Brunson Quinta Brunson (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju