Beauty Outlet na zagrebačkom Vrbiku nudi popularne kozmetičke tretmane po cijenama koje su 30 do 40 posto niže od konkurencije

Prije desetak dana na zagrebačkom naselju Vrbik otvoren je prvi hrvatski Beauty Outlet. Kako i priliči ovome imenu, cijene tretmana uljepšavanja znatno su niže nego u drugim kozmetičkim salonima.

Za ugradnju noktiju treba izdvojiti 65 kuna, šišanje stoji 25 kuna, feniranje 35 kuna, a za masažu vlasišta i masku plaća se tek 5 kuna.


'Kada samo odlučili otvoriti prvi hrvatski Beauty Outlet, krenuli smo od sebe. Moja sestra i ja volimo se isfenirati, ići na nokte i masaže kao i svaka druga žena. Odlučili smo da ti tretmani budu dostupni svim ženama bez obzira rade li, imaju djecu ili su nezaposlene,' započinje priču suvlasnica Petra Bazin.


U Beauty Outletu radi sa sestrom Majom Jurinac i prijateljicom, koje su u vrlo kratkom vremenu prikupili velik broj klijentica bez obzira na vrijeme godišnjih odmora.

'Zbog niskih cijena, svi su tretmani podjednako traženi, ali žene najviše dolaze na feniranje i nokte. Popularna je i depilacija koja stoji od 25 do 45 kuna, te polusatne masaže za koje treba izdvojiti 55 do 75 kuna,' dodaje suvlasnica salona.

Kozmetički salon radi po principu članstva, no za njega ne treba ispunjavati nikakve formulare niti plaćati članarinu. Nakon prvog tretmana dobiva se iskaznica, s kojom se nakon nekog vremena mogu ostvarivati dodatni popusti.

CJENIK Beauty Outlet, Vrbik (Kninski trg 9)
ŠIŠANJE: 25 KN
FENIRANJE: 35 KN
DEPILACIJA: 25-45 KN
MASAŽA: 55-75 KN
UGRADNJA NOKTIJU: 65 KN

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju