Nenametljivo i suptilno, 21-godišnja lady Amelia Windsor proglašena je najljepšom članicom britanske kraljevske obitelji. Amelia je unuka kraljičinog rođaka iz prvog koljena, vojvode od Kenta, te se bavi modelingom

Lady Amelia Windsor 36. je po redu nasljednica britanskog prijestolja, ali zato je prva kada je riječ o ljepoti. Naime, 21-godišnja Amelia proglašena je najljepšom članicom britanske kraljevske obitelji i to prema izboru britanskog časopisa "Tatler" namijenjenog pripadnicima visokog društva.

Lady Amelia Windsor 36. je po redu nasljednica britanskog prijestolja, ali zato je prva kada je riječ o ljepoti

Lijepa Amelia krasila je i naslovnicu tog časopisa nakon čega su se ovoj studentici Sveučilišta u Edinburghu širom otvorila vrata modnoga svijeta te je nosila reviju brenda Dolce&Gabbana, sjedila u prvom redu Tjedna mode u Parizu, bila je zaštitno lice brenda obuće dizajnerice Penelope Chilvers, a proglašena je i jednom od najbolje odjevenih mlađih članica britanske kraljevske obitelji.

Lady Ameliju krasi klasična, elegantna i pomalo eterična ljepota, a u svojim rijetkim pojavljivanjima u javnosti pažnju privlači i nekonvencionalnim načinom odijevanja. Amelia pokazuje sklonost eklektičnom stilu i eksperimentiranju s odjećom čime ova ljepotica postavlja nove standarde odijevanja britanske kraljevske obitelji. Pogledajte i ženu koja je Catherine Middleton "otela" titulu najbolje odjevene.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju