Sve do 15. svibnja u Deichmannu ćete pronaći najljepše modele obuće kao stvorene za proljeće, i to na sniženjima od 30 do 50%.

Već jedan klik na službene stranice Deichmanna i otkrit ćete predivne modele laganih, platnenih tenisica, balerinki i mokasina za svakodnevno nošenje, kao i velik izbor svečanije obuće za proljeće. Sniženja se odnose i na obuću i modne dodatke za muškarce, kao i širok izbor artikala iz kolekcija za djecu.

Hit tenisice na sniženju

Međusezonska sniženja u Deichmannu prava su poslastica za obožavatelje sportske elegancije, jer redovito donose snižene cijene najtraženijih svjetskih brendova. I ovoga puta snižene su cijene hit court modela brendova Nike, Adidas, Puma, Reebok te mnogih drugih. Izbor je i ovog puta širok i garantira da će svatko za sebe pronaći idealne tenisice za proljeće po sniženoj cijeni.

PR PR (Foto: PR)

Najslađe cipelice za svaki dan

Mnoge od nas muku muče s izborom obuće za proljeće. Volimo tenisice i nije nikakav problem nositi ih svaki dan, ali ponekad nam nedostaje obuća koja će u toplim danima igrati onu ulogu koju su zimi igraju čizme. Upravo zato jedva čekamo nositi hit obuću u sezoni proljeće/ljeto 2022.sling back cipelice, cipele na platformu i balerinke. U Deichmannu smo pronašli veliki izbor najslađih cipela savršenih za nošenje svakoga dana, to su sling back cipele s potpeticom, ali i ravni modeli otvorene pete kao i mokasinke i balerinke u raznim bojama.

PR PR (Foto: PR)

Savršeno za najmlađe!

Međusezonska sniženja u Deichmannu najbolja su prilika da dječaci i djevojčice pronađu savršenu sportsku, ali i obuću koju će nositi u svim svečanijim prigodama ovog proljeća. Mališane na policama očekuju trendy modeli tenisica top svjetskih sportskih brendova, kao i elegantne i razigrane cipelice u proljetnim bojama i stilovima.

PR PR (Foto: PR)

Svu obuću koju ćete trebati ovog proljeća sve do 15. svibnja u Deichmannu možete pronaći po posebnim, sniženim cijenama. Posjetite najbližu Deichmann prodavaonicu i inspirirajte se za proljeće prepuno boja u najudobnijoj obući!

Artikle na sniženju možete razgledati na službenim Deichmann stranicama! https://deichmann.com/HR/hr/shop/welcome.html

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju