Tulipani nas uvijek iznova oduševljavaju, ne možemo se nadiviti njihovoj ljepoti, prekrasnim bojama i raznolikosti načina na koje buket tulipana može podići bilo koji prostor. Ovi proljetni ljepotani imaju brojne obožavateljice među kojima su i mnoge naše čitateljice.

Ovih dana brojne domove i vrtove krase tulipani, a mi smo željeli vidjeti kako izgledaju tulipani naših čitateljica. Na našoj Facebook stranici pitali smo vas da nam pokažete fotografije vaših tulipana, a vi ste nas razveselile s mnoštvom fotografija od kojih je stvarno nemoguće izabrati najljepšu. No pokušali smo izdvojiti njih 20 koje smo skupili u fotogaleriji na početku teksta, a vjerujemo da ćete i vi uživati u njima.

15 vrtova u kojima bi se ljubitelji tulipana osjećali kao u raju Vrtovi u kojima bi se ljubitelji tulipana osjećali kao u raju - 12 Vrtovi u kojima bi se ljubitelji tulipana osjećali kao u raju - 10 Vrtovi u kojima bi se ljubitelji tulipana osjećali kao u raju - 11 +11 Vrtovi u kojima bi se ljubitelji tulipana osjećali kao u raju - 6

Slika nije dostupna Čista sreća: 15 dvorišta u kojima bi se ljubitelji cvijeća i zelenila osjećali kao u raju

Kako je lijepo obilježiti kraj zime i početak proljeća sa slikama mnogima najdražeg cvijeća!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju