Noćas su dodijeljene glazbene nagrade 64. po redu dodjele Grammyja u MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu. Crveni tepih Grammyja i ove je godine privlačio pažnju osebujnim kreacijama.

Galerija Ovogodišnjim crvenim tepihom Grammyja isticale su se haljine u ružičastim nijansama Paris Hilton u goloj haljini Ateliera Zuhra Rachel Zegler u Dioru +7 St. Vincent u Gucciju

Ružičasta boja dominirala je odvažnim statement komadima na crvenom tepihu Grammyja. I dok se Chrissy Teigen odlučila za monumentalnu kreaciju kineskog brenda Nicole + Felicia Couture, St. Vincet je privlačila poglede u dramatičnoj haljini ukrašenoj perjem iz Guccija.

Lady Gaga se odlučila za glamur u maniri starog Hollywooda te odjenula dugu večernju haljinu u crno-bijeloj boji Armani Privea, dok je Hailey Bieber odabrala jednostavnu, ali iznimno elegantnu kreaciju Saint Laurenta.

Dua Lipa u Atelieru Versace Dua Lipa u Atelieru Versace (Foto: Profimedia)

Dua Lipa i dalje je vjerna Versaceu te se na crvenom tepihu pojavila u maloj crnoj haljini ukrašenoj zlatnim detaljima, koja je naglasila njezine ženstvene adute.

O kojim se to kreacijama s ovogodišnjih Grammyja noćas pričalo u superlativima? Pogledajte u našoj fotogaleriji, a potom dajte svoj glas za svojeg favorita u anketi.

Tko je nosio najljepšu kreaciju na 64. dodjeli nagrada Grammy?

glasova:

Lady Gaga u Armani Priveu Lady Gaga u Armani Priveu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju