U hotelu Beverly Hilton u Los Angelesu sinoć je održana 81. po redu dodjela Zlatnih globusa. Na prestižnoj dodjeli filmskih i televizijskih nagrada zablistale su brojne slavne dame iz javnog života.

Galerija Crvene haljine bile su popularne na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa Margot Robbie u Armani Priveu Selena Gomez u Armaniju +12 Taylor Swift u Gucciju

Ako je suditi prema fotografijama sa crvenog tepiha – u modi su boje. Slavne glumice nisu se libile odjenuti upečatljive kreacije o kojima će se sigurno još dugo govoriti.

Margot Robbie zablistala je u Barbie ružičastoj haljini na crvenom tepihu Zlatnih globusa, što ne čudi jer je bila nominirana u kategoriji najbolje glumice za svoju ulogu u filmu Grete Gerwig temeljenom na liku megapopularne lutke.

Margot Robbie u Armani Priveu Margot Robbie u Armani Priveu (Foto: Afp)

Australska ljepotica odabrala je dugu haljinu sa šljokicama Armani Privea i ružičastu bou koju je nosila oko ramena. Riječ je o replici izdanja lutke SuperStar Barbie iz 1977. godine.

Mnogi kao modnog pobjednika na ovogodišnjem crvenom tepihu dodjela nagrada Golden Globe ističu Taylor Swift u zelenoj haljini modne kuće Gucci. Taylor Swift u Gucciju Taylor Swift u Gucciju (Foto: Afp)

Na crvenom tepihu mnoge su dame blistale u raskošnim haljinama u crvenoj boji – od Selene Gomez preko Julianne Moore do Heidi Klum i Florence Pugh.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte naš izbor 15 najboljih izdanja, a potom dajte svoj glas u našoj anketi za svoga favorita.

Emma Stone u Louisu Vuittonu Emma Stone u Louisu Vuittonu (Foto: Afp)

Tko je nosio najljepšu haljinu na Zlatnim globusima 2024. godine?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju