Vjenčanice su bile vrhunac modnih revija i na netom završenom Tjednu visoke mode u Parizu. Mnogi dizajneri upravo vjenčanicama završavaju svoje revije jer za kraj žele izmamiti uzdahe publike svojim najraskošnijim i najčarobnijim kreacijama. Izdvojili smo 6 bajkovitih vjenčanica u kojima bi se svaka žena osjećala kao kraljevna

Vjenčanice su uvijek 'šlag na torti' modnih revija. Nepisano je pravilo da dizajneri onu najljepšu i najraskošniju vjenčanicu ostave za sam kraj revije, a petero dizajnera na Tjednu visoke mode u Parizu na kojem su prikazali svoje kolekcije za proljeće/ljeto 2016., priredilo je zaista spektakularne završnice.

Vjenčanice kao iz bajke s potpisima Elie Saab, Chanela, Ralpha & Russoa, Georgesa Hobeike, Tonyja Warda i Gue Pei mamile su uzdahe u Parizu

Neke do najljepših vjenčanica prikazali su Elie Saab, Chanel, Ralph & Russo, Georges Hobeika, Tony Ward i Guo Pei. Jedna od vjenčanica o kojoj se najviše pričalo i koja je prisutne ostavila bez daha je ona s potpisom britanskog brenda Ralph & Russo čiju odjeću, između ostalih, obožavaju Beyonce, Angelina Jolie i Gwyneth Paltrow.

Na najraskošnijoj balskoj haljini ukrašenoj s puno detalja istaknuli su se kimono rukavi koji sežu do poda i šlep dugačak impozantna tri metra.

Koja vam je vjenčanica najljepša?

glasova:



Omiljeni dizajner kraljevni Elie Saab predstavio je vjenčanicu čija je cijena 300.000 dolara. Elie Saab, između ostalog, zaslužan je za vjenčanicu luksemburške princeze Stephanie čija je izrada trajala 3.900 sati, a bila je ukrašena s 50.000 perlica.

Ove vjenčanice toliko su divne da lako mogu parirati jednoj od najpoznatijih vjenčanica u povijesti, onoj koju je nosila Grace Kelly, a čiju izradu  potpisuje američka dizajnerica Helen Rose.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju