FREYWILLE kolekcija Dada Dance Night za “femme fatale” efekt

Uz brojne modne trendove koji dolaze i prolaze,postoje oni nezaobilazni i pouzdani komadi koji idu gotovo uza sve, trajno su šik te nadilaze vrijeme. Naravno, radi se o modnim klasicima čiju vrijednost sve više prepoznaju mnoge neovisne i snažne žene te ih koriste poput neoslikanog platna u kreiranju profinjenog i jedinstvenog stila. Na listi takvih modnih klasika ističu se bež baloner, mala crna haljina, kaput u boji devine dlake, plave traperice i bijele košulje. Oni prelaze iz dana u noć, iz sezone u sezonu, a može ih se nositi i za pet godina. Međutim, prava tajna njihove vječnosti skriva se u jednostavnosti i vještini kombiniranja s osebujnim nakitom ili drugim upadljivim modnim dodacima što pruža priliku za igru, izražavanje osobnosti i kreativnosti.

PR PR Foto: PR

Jedna od najnosivijih i najljepših kolekcija nakita koja će savršeno odgovarati uz baš sve modne klasike kreirana je u bečkom ateljeu brenda FREYWILLE, a zove se Dada Dance Night . Ovaj set nakita odiše lakoćom i jednostavnošću, a satkan je kombinacijom boja savršeno prilagođenom za sve one koji teže minimalizmu i eleganciji. Inicijalno je dizajn FREYWILLE seta Dada Dance Night nadahnut umjetnošću Sophie Taeuber-Arp, jedne od najznačajnijih predstavnica apstrakcije u švicarskom slikarstvu. Pulsira sjećanjem na rane godine 20. stoljeća i kreativnu pobunu dadaistica koje su se umjetnošću suprotstavljale konvencijama. Esencija ovog nakita počiva na strogim geometrijskim oblicima obojenim toplim zemljanim tonovima te sofisticiranim nijansama svjetloplave i sive tajanstveno uokvirene moćnom crnom i zlatnom bojom. FREYWILLE kolekcija Dada Dance Night na poseban način ističe žensku snagu i individualnost, te doslovno zrači tajanstvenom i mističnom aurom “femme fatale” .

PR PR Foto: PR

Srce svake FREYWILLE umjetničke minijature čine visokokvalitetna tehnika finog emajliranja i vještina oslikavanja. To je iznimno složeni proces koji podrazumijeva i do 100 koraka preciznog ručnog rada za izradu samo jednog komad nakita. FREYWILLE majstori za emajliranje, poznati su diljem svijeta. Da bi stekli potrebnu stručnost i vještine, potrebna su desetljeća usavršavanja i poznavanje svih detalja autentične FREYWILLE tehnike fuzije zlatnog praha s emajlom: točno vrijeme i temperature pečenja za svaku pojedinačnu boju, sastojci svake boje jer se one miješaju i stvaraju u FREYWILLE ateljeu po posebnim recepturama. Sve to, uz beskonačnu kreativnost i talent FREYWILLE dizajnera, dovodi do iznimne postojanosti i estetike najljepših umjetničkih komada nakita.

FREYWILLE editorial posvećen kolekciji Dada Dance Night uhvatio je svojim objektivom talentirani Ante Odak, a pripadaju mu i zasluge za kreativno vodstvo. Styling potpisuje Ivana Pavić, šminku Simona Antonović, kosu salon Glamour, a u ulozi modela je predivna Tia Marciuš .

PR PR Foto: PR

Više informacija o FREYWILLE nakitu pronađite u njihovom Online butiku na http://shop.freywille.com/hr/ ili posjetite FREYWILLE butik u Zagrebu, Preradovićeva 2.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju