Nošenje cipela s visokom potpeticom nije bezbolno, ali u eliminaciji neugodnog osjećaja boli mogu nam pomoći posebne najlonke koje voli i Catherine Middleton

Catherine nosi najlonke sa silikonskim ulošcima Catherine nosi najlonke sa silikonskim ulošcima Foto: AFP Žene koje velik dio dana provode na štiklama dobro znaju koliko neugodna može biti pojava znoja na stopalima koja je neizbježna prilikom dugotrajnog nošenja najlonki.

Zbog kombinacije topline i znoja koja u tom trenutku nastaje u cipeli doslovno dovodi do sklizanja pa "gubljenje" štikle u hodu nije ništa neobično.

Catherine Middleton nosi najlonke brenda John Lewis.

Međutim, žene će se složiti kako je to zapravo najmanji problem u kompletnoj situaciji, a najveći je bol u stopalima koji se pritom stvara zbog neprestanog udaranja prstiju u (najčešće uzak) vrh cipele. Ovaj problem najlakše se sanira stavljanjem malih silikonskih uložaka u cipele, na područje ispod nožnih prstiju koje je pod najvećim pritiskom kod nošenja štikli.

Međutim, na tržištu postoje i 2 u 1 varijante najlonki koje sprječavaju sklizanje i eliminiraju bol u prstima. Jedne od njih nosi i Catherine Middleton.

Radi se o takozvanim "non-slip" najlonkama brenda John Lewis, koje na predjelu stopala već imaju ugrađen silikonski uložak. Iznimno su praktične jer prilikom njihova nošenja ne morate voditi računa o tome jeste li ponijeli svoje "jastučiće" za ugodniji korak – oni su uvijek s vama.
Najlonke brenda John Lewis, 5 funti (40 kn) Najlonke brenda John Lewis, 5 funti (40 kn) (Foto: John Lewis)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju