U svakodnevnim prigodama poput odlaska na posao ili sređivanja raznih obveza, uglavnom ćemo posegnuti neutralnijim ruževima.

Galerija Estee Lauder Pure Color Envy Rebellious Rose Chanel Rouge Allure Enigmatique LOccitane Provence Sunset +2 MAC (Brick-O-La), 133 kune

Kada su u pitanju zagasite nijanse, među najpopularnijim dnevnim ruževima definitivno su različite varijante tamnoružičastih nijansi, a to je još jednom potvrdilo i istraživanje brenda Estee Lauder.

Slavni beauty brend anketirao je žene u Australiji, Francuskoj, Njemačkoj, Indiji, Japanu, Koreji, Rusiji, Južnofričkog Republici, Velikoj Britaniji i SAD-u. Na temelju prikupljenih podataka ustanovili su da je njihova najpopularnija i najprodavanija nijansa ruža ona pod nazivom Rebellious Rose.

Estee Lauder Pure Color Envy Rebellious Rose Estee Lauder Pure Color Envy (Rebellious Rose) (Foto: Estee Lauder)

U pitanju je duboka tamnoružičasta nijansa iz njihove linije ruževa Pure Color Envy.

Rebellious Rose bila je najprodavanija nijansa u devet od 10 anketiranih zemalja. U Južnoafričkoj Republici bila je na trećem mjestu, kazala je predstavnica brenda za stranicu Who What Wear.

Popularnost ruža ne čudi s obzirom na njegovu svevremensku i svestranu nijansu koja je primjerena za baš sve dnevne prigode i svima pristaje. Ako ste i vi u potrazi za sličnom nijansom, u galeriji razgledajte slične ruževe koje smo pronašli za vas.

Chanel Rouge Allure Enigmatique Chanel Rouge Allure (Enigmatique), 275 kuna (Foto: Chanel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju