Uz koju će pjesmu zaplesati svoj prvi ples kao supruga i suprug, mladenci u Hrvatskoj pažljivo biraju. A mi smo istražili koje se pjesme najviše biraju i izdvojili tri najpopularnije domaće i strane pjesme za prvi ples.

 

Nježnost, romantiku, ljubav, sreću, sve to mora sadržavati pjesma koju će mladenci izabrati za prvi ples.

Uz koju će pjesmu zaplesati svoj prvi ples kao supruga i suprug, mladenci u Hrvatskoj pažljivo biraju

'Većina mladenaca bira pjesmu koja im nešto znači i koju vežu uz neke posebne zajedničke trenutke. Mnogi parovi pjesmu za prvi ples izaberu u zadnji tren, odnosno netom prije vjenčanja jer žele biti potpuno sigurno u izbor', kaže Mirela Lela Mikišić, vlasnica zagrebačkog studija za organizaciju vjenčanja Lela Design. Mirela parovima čija vjenčanja organizira nerijetko sugerira i pohađanje satova plesa kako bi na plesnoj podiju u svadbenoj sali zasjali u puno sjaju. Provjerite i bez koje pjesme ne prolazi niti jedno hrvatsko vjenčanje.

'I nekoliko sati plesa dovoljno je da se vidi velika razlika, naročito ako uvježbaju i koreografiju. Kod mladenaca koji su išli na satove plesa jasno se vidi sigurnost pri plesu i pravilno držanje, što oduševi i goste', dodaje.

Koja pjesma je vama najljepša za prvi bračni ples?

glasova:

A da bi što ljepša otplesali svoj prvi ples kao supruga i suprug potrebna je i ona posebna, njihova pjesma. Izdvojili smo 3 domaće i strane pjesme koje mladenci u Hrvatskoj najviše žele za prvi ples.

TOP 3 DOMAĆE PJESME ZA PRVI PLES:

1. Gibonni 'Lipa moja'

 
2. Oliver Dragojević 'Ako voliš me'

 
3. Jacques Houdek 'Živim za to'

 

 
TOP 3 STRANE PJESME ZA PRVI PLES:

1. Elvis Presley 'Can't Help Falling In Love'


2. 'Time of my Life' iz filma 'Prljavi ples'

 
3. Ki-Ci & JoJo 'All My Life'

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju