Izbor datuma vjenčanja parovi pažljivo biraju. Jedni si vječnu ljubav žele obećati u zimskoj idili, drugi u proljeće kada se sve budi, treći pod ljetnim suncem,... No, mnogi mladenci najviše biraju određene dane za vjenčanje, a mi smo istražili koji su datumi u 2017. najpopularniji u Hrvatskoj

Doba godine u kojem najviše parova želi sklopiti brak su kasno ljeto i rana jesen. Mnogima je ovo vrijeme godine upravo najljepše, a i temperature su pogodne jer više nije pretoplo, dok su hladni dani još daleko ispred.

Doba godine u kojem najviše parova želi sklopiti brak su kasno ljeto i rana jesen

Kasno ljeti i ranu jesen mnogi parovi biraju za vjenčanje i zbog toga jer mnogi ljudi dolaze friško s godišnjeg odmora, lijepo su preplanuli i dobro raspoloženi jer su još uvijek u ljetnom raspoloženju, kažu iz agencije za organizaciju vjenčanja Lela design. No, ovo godine među 5 najpopularnijih vjenčanja našao se i jedan ljetni datum, 7. srpnja, a zbog čega je tako, objasnili su nam iz Lela designa:

Popularnost datuma 7. 7. 2017. ima veze s numerologijom jer se broj 7 smatra sretnim.

Agencije Lela design i Weddings in Croatia te salon vjenčanica Sposa pitali smo na koje će se dane najviše mladenaca vjenčati, a ovo je 5 najpopularnijih datuma za vjenčanja ove godine u Hrvatskoj:

1. 24. lipnja
2. 7. srpnja
3. 26. kolovoza
4. 9. rujna
5. 16. rujna

Pročitajte i 5 najvećih trendova za vjenčanje koje ćemo vidjeti na vjenčanjima 2017.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju