Iskoristite super priliku za uživanje u wellnessu jer Crno Jaje je, u suradnji s partnerom, za vas pripremilo nevjerojatan dodatan popust!

Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

Ako ste pak raspoloženi za luksuzni odmor u dvoje zgrabite super ponuda na bazi polupansiona u Atlantida Boutique Hotela u Rogaškoj Slatini. U ovom prekrasnom i modernom hotelu s pet zvjezdica čeka vas wellness, fitness, oaza sauna...

Počastite se luksuzom prekrasnog Marvie 4* Hotela u Splitu koji je u potpunosti posvećen vašem odmoru, opuštanju i regeneraciji duha i tijela kakve zaslužujete. Od unutarnjeg bazena s prostorom za odmor i relaksaciju do vanjskog krovnog bazena sa sunčalištem i prekrasnim pogledom na grad, svi ljubitelji kupanja i plivanja doći će na svoje. Za trenutke relaksacije tu je opuštajuća spa zona s finskom saunom, parnom kupelji i prostorom za odmor.

PR PR Foto: PR

Provjerite i ostale ponude te uživajte uz smještaj u najboljim hotelima i toplicama jer od 16. do 18.02.2024. na odabrana putovanja ostvarujete 10% dodatnog popusta za plaćanje vašom pohranjenom Mastercard karticom!

Ponude na koje ostvarujete popust potražite na CrnoJaje.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju