Na današnji dan 2015. godine u Zagrebu je otvorena prva hrvatska trgovina obožavanog američkog kozmetičkog brenda MAC. Tim povodom odlučili smo kod zastupnika MAC-a u Hrvatskoj provjeriti koji se ruž, maskara i parfem ovog brenda najbolje prodaju u našoj zemlji.

MAC kozmetika MAC kozmetika Foto: Getty Images MAC odavno ima veliki broj poklonica u Hrvatskoj. Prije 23. siječnja 2015. godine njihovi proizvodi kupovali su se u inozemstvu ili preko interneta, a onda je u Zagrebu otvorena prva MAC-ova trgovina, na opće zadovoljstvo ljubiteljice kvalitetne šminke. U 2016. godini svoju MAC trgovinu dobio je i Split, a prošle godine Zagreb je dobio i drugo prodajno mjesto.

Odlučili smo provjeriti koji se ruž, maskara i parfem ovog kozmetičkog brenda najbolje prodaju u Hrvatskoj. Tko je osvojio prvo mjesto na top-listi popularnosti, provjerite u nastavku.

Ruž Ruby Woo Retro Matte (159 kn)

Ovo je jedan od najprodavanijih MAC-ovih ruževa u cijelom svijetu, pa ne čudi da je popularan i u našoj zemlji. Prekrasna intenzivna nijansa crvene, mat finiš i dugotrajnost nakon nanošenja koja prema iskustvima mnogih žena uistinu doseže obećanih osam sati, glavne su značajke su zbog kojih je Ruby Woo toliko hvaljen i tražen.
Ruby Woo Retro Matte (159 kn) Ruby Woo Retro Matte (159 kn) Foto: MAC
Maskara In Extreme Dimension (189 kn)

Kao što kaže ime ove popularne maskare, ona stvara ekstremni volumen trepavica. Prema iskustvima korisnica, nije teška, a ipak trepavice čini gušćima i duljima. Zahvaljujući velikoj posebno oblikovanoj četkici, tijekom svakog korištenja lako je zahvatiti optimalnu količinu maskare, a četkica ujedno sprečava lijepljenje trepavica te ih uvija.
Maskara In Extreme Dimension (189 kn) Maskara In Extreme Dimension (189 kn) Foto: MAC
Parfem Turquatic (50 ml 385 kn)

Od svih mirisa iz ponude MAC-a, Hrvaticama je najdraži Turquatic. Parfem inspiriran morem sadrži note anemone, lotusa, irisa i plavog cedra.

Saznajte više i od 10 najtraženijih crvenih MAC-ovih ruževa na svijetu.
Parfem Turquatic (50 ml 385 kn) Parfem Turquatic (50 ml 385 kn) Foto: MAC

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju