Ima nešto u liječničkoj kuti ženama tako neodoljivo, a nema majke koja nije poželjela liječnika za zeta. Bijela kuta, status, ugled i moć koju nosi to zanimanje oduvijek je bila privlačna ženama. A da seksi liječnici ne postoje samo u serijama i filmovima, dokazuju petorica hrvatskih liječnika zbog kojih želimo da sezona gripe traje dulje

Na listi 5 najseksi hrvatskih liječnika našli su se:

1. Marko Kisić
Ima tek 35 godina i specijalist je u području ginekologije i porodništva. Nakon specijalizacije u bijelom svijetu, Kisić se vratio kući, na sveopće zadovoljstvo pacijentica. Trenutačni status – slobodan.

2. Dinko Tončić
Kada vas pogledaju njegove plave oči, nestaje svaka sumnja. Žene i muškarci se bez problema predaju u ruke ovom 43-godišnjem kirurgu glave i vrata. Njegov neodoljiv osmijeh i pogled dovoljni su aduti za listu najseksi liječnika. Bračni status - oženjen.

3. Tomica Bagatin
Ovaj ljepotan dolazi iz liječničke obitelji, premda i dva ostala brata zaista dobro izgledaju. Tomica Bagatin nas je osvojio na prvu - stručni šarmer koji rješava naše nedostatke uz pomoć estetske kirurgije. Pa komu se on ne bi svidio?

Najradije bih da me pregleda doktor:

glasova:

4. Tomislav Madžar
Od estrade preko Medicinskog fakulteta, liječnika reprezentacije do volonterskog savjetnika u Uredu Predsjednice - to je put Tomislava Madžara. Iako u ovoj fazi ne radi u bolnici, mnoge dame bi se sigurno rado našle na njegovoj listi čekanja.

5. Andrej Roth

Rijetko tko želi ušetati u Institut za tumore, no kada se već tamo nađete, onda želite da vas dočeka netko poput Andreja Rotha. Pročelnik poliklinike u Klinici za tumore i plastični kirurg djeluje strogo, ali pravedno zbog čega svojim pacijenticama i pacijentima ulijeva potpuno povjerenje.


IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju